9.10.2023

Craftaamossa tehdyt kortit

Greetings from the Crafters' meeting Craftaamo! Last weekend we were in Ikaalinen, and I made these ATC's there. There was a big ATC-trade, so now I only have about 20 of mine left. But of course I also received many beautiful cards from other crafters, too.

Terveisiä Craftaamosta Ikaalisista! Kylläpä olikin taas ihana tapaaminen, ja pari päivää hurahti hyvässä seurassa hurjan nopeasti. Osallistuin isoon ATC-vaihtoon ja sain paljon ihania kortteja. Omia jäi vielä parisenkymmentä vaihtamatta. Nämä kortit tein Craftaamon aikana. Kalanpäät vielä vapaana.

(Vaihdettu.) "Jatkuvasti olemassa" syntyi nopeasti valmiista tulostetusta taustasta ja hienon kampauksen takia talteen leikatusta mainoskuvasta. Taustalle lisäsin tekstiteippiä ja solmulle laitetun läpikuultavan nauhan, reunoille lilaa metallihohdemustetta ja tekstin nappasin romaanista. Vihreä helmi lisukkeena.
(Vaihdettu.) "Näitkö minua koskaan?" on 400. ATC-korttini. Telanpuhdistuspaperia taustalla täydensin kuvioteipillä. Tulostetut naiset leikkasin ja veistelin irti taustastaan. Ne olen saanut vaihdon kylkiäisenä. Sinisen kiekuran stanssattuine kukkineen laitoin vielä reunalle. Keskustoina timantit ja kortin reunoilla mustetta.
(Vaihdettu.) "Kävellyt takaperin" -teksti tuo hauskuutta tähän korttiin, jonka taustana on luminen maisema. Mies on Tim Holzin pikkutyyppejä, joita ostin tapahtumassa pussillisen, joten niitä tulee näkymään jatkossakin. Ympäri kiepautettu leveä nauha ja efektipastareunat tuovat jotain itsetehtyäkin kokonaisuuteen. Helmi taas alakulmassa.
Kaikki kollaasina tehdyt friikkihahmokorttini kelpasivat vaihdossa, joten tein vaihdon jälkeen kaksi lisää -mistäpä muustakaan kuin kalanpäistä! Kruunu on hajuvesipullon korkki, vartalo taas hajuvesipullo ja raajat eri ihmisiltä. Tausta on kuvaa ilmeisesti pörrölankamatosta ja sen päällä suikale lilaa harsoverkkoa. Reunoille pyyhin kullanväristä mustetta. Kortin nimi on "Juhlava olo". Kalojen silmissä on Glossyä.
"Oli tärkeä päästää ääniä sisään" -kortin tausta on pakkauspahvin kuvion päälle koottu. Samaa harsoa suikale keskellä kuin toisessa kalakortissa. Reunapyyhkäisy tällä kertaa mustalla. Kalan hiukset ovat meikkipensselin ja hame parfyymipullon korkin kuvasta. Rannerenkaan tein samasta punoksen kuvasta kuin vyönkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!