4.10.2023

Muutama ATC lisää

More ATC's with different themes and techniques.

Lisää Craftaamon vaihtoa varten tekemiäni ATC:itä. Kaikki menivät vaihdossa.

"Skorpioni" on paksuhkosta korumainoksesta leikattu hahmo, joka sai taustalleen gelli platella aikakauslehden kuvan päälle painetun taustan, jonka kuviointiin on käytetty ruusua muistuttavaa pesuverkkopalloa. Kulmiin lisäsin timantit ja reunoille metallihohtomustetta.
"Oikein soma pikku tyttö" sai seuraavien korttien tavoin taustansa paperista, jonka oli värjännyt rypistettynä muistaakseni musteilla. Kuvatagin reunoille sulatin mustaa embossausjauhetta ja reikään kiinnitin mustan läpikuultavasta nauhasta solmimani rusetin kapeammalla mustalla nauhalla. Reunoille laitoin timanttitarraketjut ja alas kirjan tekstin. Reunoilla mustetta.
"Perinnönjako"-kortissa on sama tausta mustereunoilla. Kuvana vaihdossa saatu nainen, jonka leikkasin ääriviivojaan myöten ja koristeena punainen nauha, johon pujotin muovisen soljen.
"Vain muutama kyynel" samaan tyyliin. Tällä kertaa nauha on pinkki.
"Sammakkolammen prinssi" -ATC:n ihanan pyöreän sammakkokuvan sain Tampereen suurvaihdossa. Etualalle kasasin samantyyppisiä kukkia lävistimillä tehdyistä osista ja keltaisista haaraniiteistä. Kukkien alle pujotin muutaman stanssatun lehden ja koristeeksi lisäsin sileitä tarrapisaroita. Sammakkokuvan kehyksenä on Always-paketin kyljestä ATCoin-kokoisella stanssilla tehty pyörylä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!