8.3.2010

Kenkiä, kenkiä, kenkiä!

Mikäpä naistenpäivän julkaisuksi sopisikaan paremmin kuin kenkäkorttien sarja! Itse olen kyllä siinä mielessä erikoinen nainen, etten ole juurikaan kiinnostunut kengistä; ne ovat minulle vain välttämätön paha, joka on pakko hankkia, kun vanhat on käytetty loppuun tai eivät sovi tilaisuuteen tai sääoloihin. Mutta muotona kenkä kyllä on kiitollinen myös kortin aiheeksi, koska jo melkon yksinkertaisella muodolla saa tunnistettavan esineen, jonka väri- ja kuviomahdollisuudet ovat rajattomat. Tällaisia kenkiä tehtailin siis viikonloppuna, lähinnä tulevia ylioppilasjuhlia ajatellen:
Kenkä kohokuvioitua tapettia, timantti tarrapohjainen, lyyra ja teksti ääriviivatarroja, kevyesti uritettu taustakartonki Papruksesta. Kulmaornamentti on leimattu valkoiselle paperinpalalle Sinellin leimasimella ja embossattu kultaisella kohopulverilla, paperin väritin lopuksi akvarellikynällä.
Tässä kortissa käytin dramaattisempia värejä, jotka sopivat omalle pikkusiskolleni. Kortti leikattu kiiltäväpintaisesta valkoisesta paperista, jonka päälle leikkasin mustasta tapetista kärjen, kannan ja remmin. Lyyra ja teksti ääriviivatarroja, upea ruusukartonki on Lidlin askartelupaperipakkauksesta.
Kenkä valkoiselle paperille leveällä kaksipuolisella teipillä kauttaaltaan liimattua servettiä, tausta tapettia, lyyra ja teksti ääriviivatarraa. Värit ovat luonnossa kirkkaammat kuin kuvassa.
Kenkä Tiimarin paperisetistä otettua kuvio-ommeltua ruskeaa paperia, joka oli siinä mielessä haastava materiaali, että leikatuista kohdista langanpäät oli pakko päätellä liimalla. Tausta on tapettia, "solki" ja teksti ääriviivatarroja, tekstin taustatagi Tiimarin hääalbumipakkauksesta. Tulin itse sen verran epäileväiseksi, pitäisikö yhdeksäntoistavuotias ylioppilastyttö näistä väreistä, että vaihdoin lyyran tilalle numerot 60, joten tämä on sitten muista poiketen syntymäpäiväkortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!