24.3.2010

Lisää vintagea

Reissusta on palattu, ja nyt on taas aikaa päivittää korttitilannetta ajan tasalle. Ennen lomaa minulle tuli oikein kunnon askartelupyrähdys, ja muun muassa nämä vintagekortit ovat toissaviikolta vielä julkaisematta:
Tämän hääkortin kuva on tulostettu netistä ja ruusut väritetty akvarellikynillä. Kehys on tapettia, kiekurat kulmalävistäjän irtopaloja, kukan kokosin parilla kuviolävistäjällä tehdyistä paperinpaloista, keskustassa askarteluhelmi, kukan taakse lisäsin höyhenen, tai pikemminkin untuvan. "Sormukset" olen ottanut talteen jostakin poisheitetystä vaatteesta ja "sormustyynyn" leikkasin valkoisella koholeimaamastani lakanakankaan palasta. Silkkinauha kiinnittää sormukset ja kohotarrat pullistavat tyynyn. Sydämen reunus on leikattu kuviosaksilla ja pistelty neulalla. Korttipohja on kädentaitomessuilta ostettua kaksipuolista skräppipaperia ja oikesta reunasta kurkistaa Fiskarsin boordilävistäjällä tehty pitsi. 
Tämä kortti osuu minun rakkaimpaan värimaailmaani! Netistä löydetty tyttökuva toi mieleeni serkkutyttöni pienenä. Sinooperin Sinna-kuviopaperin päälle on sommiteltu sanakirjan sivu, silkkinauha, kiiltokuva ja rubiini, jonka kokosin Tiimarin rubiiniskräppitarrasta ja läpinäkyvästä Tulip-jalokivestä. Myös kuvan kulmissa on pienet timantit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!