29.3.2010

Toinen ja kolmas atc:ni

Toisessa atc:ssäni käytin tämänhetkistä korttiaskartelun hittituotettani, eli vanhaa karttaa. Kartat ovat aina kiehtoneet minua; koululiikunnassa suunnistus oli ylivoimainen suosikkini, uuteen paikkakuntaan tutustun yleensä ennen matkaa kartan avulla ja lueskelen paikannimiä kartoilta myös ihan omaksi huvituksekseni.
Tämän atc:n nimi on "Jänkhältä Eurooppaan", ja siinä Lapin jänkäpainotteisen kartanpalan päälle on laitettu läpinäkyvä karttakalvo Länsi-Euroopan valtioista ja pääkaupungeista saksaksi. Leikittelin vähän paikannimien kanssa, joten esim. Sveitsin kieppeillä lukee Suksijänkä. Kuorma-auto vanhasta historiankirjasta puksuttaa alakulmassa Euroopan maiden lippuja katollaan. Tämä kortti lähti Anemonelle.
Kolmannessa atc:ssäni laitoin historiankirjan ihanalle vanhalle mummolle kiiltokuvaperhosen siivet selkään ja puuväreillä mustaksi värjättyä kupinaluspaperia hameeksi. Alareunassa nykyisestä kotipihastamme lupiinin lehti ja lapsuudenkotini pihasta siankärsämön kukinto. Tausta on Lidlin askartelupaperipakkauksesta ja läpikuultava rengas ja kastehelmi Tiimarista. Kortin nimi on "Keijumummi". Mummi löysi uuden kodin Tuiren luota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!