1.9.2010

Kun iloitsee pienistä asioista... eli 1. inchie

On oikeastaan aika ihmeellistä, etten aiemmin ole ryhtynyt inchie-korttien (koko tuuma x tuuma, eli 2,54 cm kanttiinsa) tekoon, koska tykkään pikkunäperryksestä. Eilen tein ensimmäisen ja innostuin heti väkertämään toisenkin. Vieläkin olen ihan täpinöissäni uudesta aluevaltauksesta! Jotenkin siirtyminen normaalikokoisesta kortista ATC-kokoon oli minulle isompi askel kuin siirtyminen ATC-koosta inchieen.
Kuvasin kortit alkuun tulitikkuaskin päällä, jotta koosta saisi käsityksen.
Ensimmäiselle inchielle annoin nimen "Iloitse" (onko inchiet edes tapana nimetä?), koska sen verran näkyy Taitotaivaan tekstileimasimen tekstistä "Kun iloitsee pienistä asioista, voi iloita usein." Korttipohjana on kauniin ruskea kartonki. Nallen kuvan ympyrän olen joskus reijittänyt lehdestä tavallisella paperinreijittimellä, kehyksenä autotallista luvalla ryöstetty prikka. Oranssit paljettikukat ovat Askartelukerhosta, valkoiset paperikukat boordileikkurin ylijäämäpaloja ja metallipaljetit tyttären paidasta. Pitsi on halkaistu ja sen päällä suikale revittyä ruskeaa paperia. Kulmissa ääriviivatarrojen keskustat. Tämä mittakaava on kiehtova!
Toisessa "Helmikukka"-kortissa reuna on samanlainen. Pohjalla suikaleita punaisesta ohuesta kuitupaperista. Kukka on lävistetty tapetista Singaporentuliaislävistäjällä, keskellä timantti ja Askartelukerhon mikrohelmiä, joista koetin liimailla myös kiekuroita ja perhosen vartalon. Kuviolävistimellä tehty perhonen on salaisia toiveita. Tästä ei tullut ihan yhtä kiva kuin ensimmäisestä, mutta veikkaan, että näitä tulee vielä lisääkin.

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat aivan IHGUT:)) Itse olen tehnyt kankaasta näitä samoja ison nipun!! Ne ovat tosin purkissa kun en --vieläkään--tiedä mitä niistä tekisin!

    VastaaPoista
  2. aivan mahtavia pieniä kortteja;)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!