17.9.2010

Yhdellä värillä suurta ja pientä

Tämä taitaa olla ensimmäinen osallistumiseni p*skarteluhaasteeseen, jossa tällä kertaa piti käyttää yhden värin eri sävyjä. Saman tien tuli tehtyä kaksi korttia, joista "suuri" on ATC-kokoa, vapaa vaihtoon:
Pohja on matonkuvaa Kodinykkösen mainoksesta, linnut muistaakseni sisustustauluja saman julkaisun aiemmasta numerosta. Ylin neliö on aukko, johon ripustin Tiimarin metallisen lumihiutaleen kuminauhantapaisella. Koukero on Elinalta, untuva tyynyn sisältä karannut ja neliötimantit Tiimarista. Kortin nimi on "Talven yllättämät" ja se on vapaa vaihtoon. "Pieni" korttini on järjestyksessään neljäs inchieni, eli tuumanen:
Pohjalla tummanviolettia kukkaa mainoslehtisestä, oikeassa reunassa akvarellikynillä väritettyä kakkupaperia. Elinalta saadun paljettitähden päällä geelikynällä väritetty lumihiutale Johannan boordilävistimen jämäpaloista ja timantti Suomalaisesta kirjakaupasta. Kukan alla olevat höyhenhaituvat ovat lilanvärisestä pääsiäishöyhenestä. Vasempien kulmien ääriviivatarrat on myös väritetty geelikynällä. Kortin nimi on "Purppura"; tosin siitähän voidaan olla montaa mieltä, ovatko purppura ja violetti eri värejä vai saman värin sävyjä.

5 kommenttia:

 1. Toi ylempi on aivan vietävän upee!

  VastaaPoista
 2. Upeita ja persoonallisia kortteja ovat molemmat!
  Tykkään :))

  VastaaPoista
 3. Upeat kortit, mutta tuo ATC on kyllä täysin vailla vertaansa. Upea!

  VastaaPoista
 4. Ihania kierrätysideiota tuossa ylemmässä!

  VastaaPoista
 5. On kyllä aivan uskomatonta kuinka joku saa aikaiseksi jotain noin pientä. Minulle ATCkin tuntuu pieneltä. Pitäisi varmaan taas yrittää tehdä muutama sellainen ennen seuraavaa tapaamista...

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!