24.2.2012

Intialainen norsukortti

With this Indian elephant card I'd like to take part in the following challenges:
Sinellin kuukauden korttikisa: Eläimellistä menoa
Allsorts challenge: Anything goes
I got the inspiration from the elephant stamp and wanted to make my interpretation of Indian kind of style for ths card. I usually don't use this much bling and so many colors, but I  really had lots of fun making something so different. The rest of the text is only in Finnish, sorry. Thank you for watching!
Eläimellistä menoa on nyt Sinellin kuukausihaasteen teemana, ja muistin joulumatkalla Bremenistä ostamani intialaistyyppisen leimasinsetin, jossa on upea norsun kuva. Tiesin heti, että haluan embossata norsun kultaisella mustalle paperille ja sitten lähdin vain keräämään muita omasta mielestäni intialaistyylisiä materiaaleja kasaan. Väriyhdistelmäksi tuli musta, kulta, violetti, pinkki, oranssi ja vihreä, eli kaikkea muuta kuin omaa tyyliäni, mutta mielestäni ne sopivat yhteen eikä kimallustakaan ole yhtään liikaa.
Lisäsin elefanttiin hiukan väriä geelikynillä ja laitoin alle pienet kynsikorutarrat, joita on myös tekstilaatan yläosassa. Stanssasin norsun ja sutaisin reunoille kultaista mustetta. Violettiin kohopilkulliseen paperiin tein kulmalävistimellä koristekulmat, joiden alta kurkistaa oranssi paperi. Kulmiin lisäsin vielä haaraniittikeskustaiset pinkit lävistinkukkaset, joiden pinta on kaksipuolisella teipillä kauttaaltaan valkoiselle paperille ryppyyn kiinnitettyä pinkkiä pääsiäismunan päällysfoliota. Alla oleva kullanvärinen pitsi on ostokseni Singaporen Arab Districtin ihanista kangasputiikeista. Pinkki tausta onkin ainoa kuviopaperi koko kortissa. Kulmatimanteiksi valitsin vihreät.
Jalustan kuva näyttää oikeammanväriseltä salamalla otetussa kuvassa. Tässä on blingiä! Isoin kukka oli alkujaan vaaleanpunainen, ja värjäsin sen oranssilla kynsilakalla, jonka olen joskus ostanut halloweenia varten, mutta jättänyt käyttämättä. Pienemmät kukat olivat valmiiksi oransseja. Välikerrokset tein lumihiutalestansseilla pinkistä pääsiäismunafoliosta, ja keskustat timanteista ja Tiimarin peilipaljetista. Vihreät lehdet ovat Singaporen tuomisia ja alle leimailin norsun kanssa samassa setissä tulleita intialaisia lehtiä ja kiekuroita.
Tekstin embossasin taitotaivaan tekstileimasimella. Paperi on samaa violettia kuin norsun alla, mutta nurinpäin, etteivät kohopilkut haittaa leimaamista. Stanssasin alareunan samalla stanssilla kuin norsun, mutta yläreunan leikkasin saksilla samaan muotoon stanssia muottina käyttäen saadakseni pitkulaisen muodon. Reunoille lisäsin vihreää geelikynää. Kynsilakalla kultaiseksi värjäämäni norsuriipus pitää telinekorttia pystyssä. Tätä korttia oli tosi hauskaa tehdä, ja värien paljous saa ainakin itseni hyvälle tuulelle, toivottavasti teidätkin!

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtava --upea väripläjäys harmaaseen arkeen
  Ja luonnossa varmasti moninkerroin upeampi :)

  VastaaPoista
 2. Wau. Mielettömän upea ja ihanan värikylläinen kokonaisuus. Tykkään näistä voimakkaista sävyistä. Osaisinpa itsekin joskus valita korttiini tällaisia sävyjä.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! I wish you luck in my blog candy! My Finnish writing is not the best... mielummin puhu :)

  VastaaPoista
 4. gorgeous card
  thanks for playing with us at stamptacular sunday this week
  hugs
  céline dt member

  VastaaPoista
 5. So elegant. Love the bright jewel toned colors. Thanks for joining us at Phindy's Place this week.

  VastaaPoista
 6. Oh I so love the vibrant colors in this card - absolutely gorgeous and love the elephant charm too! Thanks for joining us at Stamptacular Sunday Challenge!

  VastaaPoista
 7. cool. Kiitos inspiraatiosta. Kaverini nimittäin on haastanut mut tekemään itämaisen kortin ja ideoita olen pyöritellyt päässäni...

  VastaaPoista
 8. Tämä on iloinen yllätys värimaailmaltaa ja toimii, upea. Mukavaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. Oi miten upeaa värien iloittelua!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!