16.2.2012

Ystävänpäivä on joka päivä

It's all about the vintage and beauty -haasteblogissa on nyt aiheena ystävänpäivä. Nyt vain tekemään ensimmäistä korttia ensi vuodelle, tai voihan ystävän yllättää mihin aikaan vuodesta tahansa! Kaikki vanhanaikaiset kortit tai askartelut käyvät haasteeseen.
At It's all about the vintage and beauty challenge we are still celebrating Valentine's Day, or actually here in Finland it's called and celebrated as Friends' Day. You can make your first Valentine's card ready for next year, or why not surprise a dear friend any day of the year! Any old-fashioned cards or crafts are very welcome.

 

Tässä kortissa käytin Lili of the Valleyn suloista nalledigileimaa ja Polka Doodlesin digileimaa, jossa on teksti, sydän ja perhonen. Jälkimmäisen tulostin suoraan vihreälle paperille, jossa oli kirjoitusta. Digileimakuvan onnistuin ensimmäistä kertaa tulostamaan akvarellipaperille, joten sain sen väritettyä Inktenseillä oikein veden kanssa. Vanhentamiseen käytin Vintage Sepia -mustetta. Koristeina kukka ja sirkkarenkaisiin pujotettu paidanripustusnauha.
Tämän Delicious Doodlesin kyyhkyskuvan tulostin harmaalle ruututekstuuriselle paperille ja kevyesti vain värittelin valkoisella ja tummanharmaalla. Paperi ja punottu nauha samassa värimaailmassa, musta pitsi Fiskarsin boordilävistimellä tehty, ruusut kierretty vanhasta ja gessolla valkaistusta kirjansivusta. Tyynyn sisältä ongittuja untuvia halusin näidenkin siivekkäiden korttiin laittaa. Tervetuloa osallistumaan haasteeseen!

3 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmallisia kortteja, tykkään kovasti tuosta kyyhkyskortista!
  Hauska huomata, että muutkin ottaa talteen noita vaatteissa olevia ripustusnauhoja :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita, tyylikkäitä laatukortteja, joilla kelpaa juhlia ystävyyttä ystävänpäivän jälkeenkin! :-)

  VastaaPoista
 3. Molemmat kortit kauniita. alempi miellyttää silmää eleettömyydellään. Tyylikäs toteutus.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!