6.2.2012

Kirjainkortti

Tässä enimmäinen DT-työni Lauran korttihaasteeseen. Helmikuun ajan saan sinne mallikortteja tehdä. Haasteessa # 21 aiheena on kirjain tai kirjaimet. Oma esikoiseni aloittaa syksyllä koulun, joten sehän se heti tuli kirjaimista mieleeni. Nyt on siis koulunaloituskortti tytölle valmiina.

Sain noita paksuja chipboard-kirjaimia rasian Kruununjalokivestä joskus haastevoittona, ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun ne pääsivät käyttöön. Sinivihreän sävyissä jatkoin sitten myös paperien valintaa ja Motivetin leimakuvan väritystä Inktenseillä. Paperien rajakohtaan tein pitsit Fiskarsin boordilävistäjällä. Ohuemmat kartonkikirjaimet ovat peräisin Tiimarin hääaiheisesta skräppialbumista, josta minulla on haaveena tehdä ensimmäinen decokirjani joskus, kunhan saan aikaiseksi. Tähän mennessä olen käyttänyt paketista vain noita muotoiltuja tageja ja kirjaimia. Muistivihon sivun näköinen koriste on vaahtomuovia ja olen saanut sen KK:n salaisista toiveista. Tällä kertaa kelpuutin oman käsialanikin korttiin, kun sen epäsäännöllisyys sopi niin hyvin aiheeseen. Tervetuloa osallistumaan haasteeseen!

8 kommenttia:

 1. Tosi suloinen kortti pikkuisen koulutien alkuun! Ehkä suloisin yksityiskohta on tuo käsin kirjoittamasi teksti, sopii korttiin kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 2. Oikein söötti ja kauniin värinen kortti.Suloinen kuva ja ihanasti sopii nuo kirjaimet tähän.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti, kaikki sopii niin kauniisti yhteen! Ja tuo leimakuva on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kortti! Raikkaat värit :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti sinulla oikein onnistunut,pidän kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen kortti ja kauniit värit!

  VastaaPoista
 7. Iloinen kortti, kauniita nuo chipboard kirjaimet.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!