16.9.2013

Vintage-enkeleitä

I joined the DT of the vintage challenge of a finnish Ning community called "Hook on cards", and the first work I made was for a challenge with the theme "Angel". Didn't want to make a Christmas card, but I think this still looks like one.
Liityin Koukussa kortteihin -yhteisön vintagehaasteen design teamiin, ja ensimmäinen sinne tekemäni työ on haasteeseen aiheeltaan "Enkeli". En halunnut tehdä joulukorttia, mutta kyllä tämä värityksestään huolimatta vähän sellaiselta omaan silmääni näyttää.
Taustalla on kaksi kuviopaperia, joista oikeanpuolimmainen minutunvihreäkuvioinen oli sen verran yksinkertaisempi, että laitoin siihen revityn suikaleen kolmatta, vaaleanpunakuvioista paperia ja pätkän KK:n arvonnassa voittamaani pitsiä. Samaa pitsiä on myös rusetin vasemmalla puolen. Rusetin taitoin säkkikangassuikaleesta ja koristelin kerrostetulla kukalla, höyhenillä ja stanssatulla kiekuralla. Gessoa ja ruskeaa mustetta soitkin sinne tänne, ja toiseen ylänurkkaan nurkkaan laitoin metallisen koristekulman.
Käytin näköjään samoja höyheniä kuin edellisessäkin KK:n haastekortissa, mutta minkäs teet, kun niiden värisävy on juuri oikea noiden ruskeanharmaiden vintagekuvien seuraksi!

4 kommenttia:

  1. Tämä kortti on niin kaunis!! <3 Kiitos kun tulit mukaan!!

    VastaaPoista
  2. Kaunis; niin seesteinen ja rauhallinen "enkelitunnelma".

    VastaaPoista
  3. Todella söpö ja ihana. Käy moneen, onnea tuomaan ja vaikkapa joulu iloksi.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!