18.10.2013

Pullonkaulakortti

This is a birthday card for a 50-year-old given together with a bottle of red wine.

Tällaisen kortin tein pullonkaulaan ripustettavaksi viisikymmenvuotislahjaksi viime kuussa. Värimaailmassa lähdin liikkeelle viinilasikuvioisen kartongin väreistä, vaikka kortin saaja onkin mies.
Muoto on stanssattu tummanpunaisesta nukkapintaisesta ja kiiltävästä hopeisesta paperista, sekä käsin leikattu punaisesta kuviopaperista. Viinilasikuvioisesta Lidlin kartongista stanssasin kuvion siten, että toisen lasin jalka ulottuu reunojen ulkopuolelle. Lasien pintaan levitin Glossy Accentsia. Lasien alla on vielä poikittain sama stanssattu muoto kohokuvioimastani vihreästä paperista. Lisäksi stanssasin lehtiä sanomalehdellä päällystämästäni paperista joulutähtistanssilla ja sahareunaisen ympyrän punakeltaisesta paperista. Viimeksimainitun päälle raaputin siirtokuvanumerot.
Viuhkan taittelin karttasuikaleesta, jonka reunan leikkasin boordileikkurilla. Keskellä on jalokivihaaraniitti ja sen ympärillä pätkä hopeanväristä muovihelmiketjua. Alle ujutin mustia heteitä ja punaista höyhenuntuvaa. Koristeina on lisäksi tummanvihreää nauhaa, kimalleliimapilkkuja, punainen irtojalokivi ja hopeanvärinen sirkkarengas. Leipurinnyöri on Anun Putiikeista.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!