15.10.2013

Vintagekortti ystävälle

Another vintage card for a challenge. This one was pimped from an earlier card of mine (first picture) that I was totally unhappy with. I never throw my cards into the rubbish bin, because I would find it a total waste of materials. I gave the card a more distressed look and added some embellishments, and now it looks quite a lot better.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa piti ilahduttaa ystävää ja tein perinteisen vintagekortin naiselle. Tai oikeastaan tämä oli taas pikemminkin kortintuunausprojekti, koska laitoin aika lailla uusiksi aiemmin tekemäni kortin, johon en ollut ollenkaan tyytyväinen. En periaatteestakaan heitä koskaan tekemiäni kortteja roskiin; johan se olisi materiaalien haaskausta! Kortti näytti alkujaan tältä:
Mitä tästä nyt sanoisi? En nyt kommentoi sen kummemmin, mutta allaolevasta parannellusta kortista näkee, mikä kaikki tässä mielestäni oli pielessä. Taustan paperit ovan kaikki peräisin silppukuorestani.
Papereiden reunat vanhensin repimällä tai ressaamalla ja musteuttamalla. Muovihelmet korvasin lumiainetöpötyksillä ja helmillä. Alareunaan lisäsin leveän pitsin ja sen alareunan päälle vielä kukkakuvioista valkoista nauhaa. Vintagekuva-arkilta leikattuun kukkakiiltokuvaan toin kolmiulotteisuutta neljällä paperikukalla. MS:n leikkurilla tehty perhonen viimeistelee kokonaisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!