28.10.2013

Tri shutter -kortti

This is my first tri shutter card. It was ordered for a christening of a 3-year-old boy, who loves cars. Besides the vintage image, I also used two 3D-images, but I decided to use only one layer of them, because the card itself has enough dimension. This won't definitely be the last tri shutter for me, as I had great fun making it!

Sain tilauksen ristiäiskortista 3-vuotiaalle autoja rakastavalle pojalle, ja ajattelin, että tri shutter -korttimalliin saisin kätevästi mahtumaan nämä kaikki elementit. Erikoiskorttipohjien mittailuosuus ei ole koskaan ollut vahvin lajini, mutta sommittelu ja kokoaminen olivat niin mukavia, ja lopputulos niin näyttävä, että ei tämä ensimmäinen tri shutterini takuulla viimeiseksi jää!
Löysin autoaiheiset skräppipaperit, vintagekuvan pojasta ja 3D-kuvat autosta ja kirkon ikkunasta yhdellä käynnillä Papruksesta. 3D-kuvista käytin vain yhden kerroksen, koska kolmiulotteisuutta kortissa riittää muutenkin. Korttipohjaan ja kuvien stanssattuihin kehyksiin käytin ruskeaa kartonkia, jota vanhensin ruskealla ja valkoisella musteella. Koristeina valkoisia sävyttämiäni pikkukukkia Paperilohikäärmeestä ja ruskeaa nauhaa. Kukan alle stanssasin lempikiekurani vaaleammanruskeasta paperista. Kukkien heteet ovat Siskolta.
Keskimmäisessä palkissa on stanssattu ympyrä, jossa lukee päivänsankarin koko nimi, jonka poistin kuvasta. Nauhassa roikkuva autoriipus löytyi myös Papruksesta. Autokuvan tausta ja mustat kuviot on myös stanssattu. Autokuvan taustapaperin päihin laitoin sirkkarenkaat, joista nauha kulkee. Oranssi rataspaperi on Papermanian Chronology-paperikosta, jota saa ainakin Anun Putiikeista.
Kortin toisella puolella on samaa rataspaperia sekä oranssina että vaaleansinisenä. Kaikkien papereitten reunat ressasin ja musteutin. Myös kirkon ikkuna sai stanssatun vaaleansinisen taustan ja stanssatut ruskeat kehykset.
Keskipalkissa autopaperin päällä on stanssattu tila kirjoitettaville terveisille ja ääriviivateksti "Onnea kastepäivänä". Oikeaan sivuun tulostin tilaajaystäväni toivomat "Kirkossa"-laulun sanat vaaleansiniselle kevyesti kuvioidulle tulostuspaperille. Reunoille leimasin kevyesti ruskeita kiehkuroita. Työtunteja tähän korttimalliin meni minulla noin 8, mutta sitä ei kannata säikähtää, koska saan peruskorttiinkin helposti menemään 4 tuntia.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!