12.9.2014

Herkkä kahvihetki

It's all about the vintage and beauty challenges you to make something out of paper with the theme "coffee break/pastry". Our sponsor this time is Live & Love Crafts, donating a material prize for the winner. Welcome to join our challenge! I made a card with soft colours and a wonderful image from Nellie's Vintage.

It's all about the vintage and beautyssä vietetään nyt kahvihetkeä leivonnaisten kera, ja olet tervetullut osallistumaan haasteeseen! Sponsorimme on tällä kertaa Live & Love Crafts, joten luvassa on materiaalipalkinto. Oman korttini tein suloisesta Nellie's Vintagen kuvasta.
Suunnittelin tekeväni kehyksen kuvan taakse stansseilla vaaleanpunaisesta paperista, mutta siitä tulikin niin pieni, että se näyttikin huomattavasti paremmalta kuvan yhden kulman päälle pujotettuna. Taustapaperi oli jo valmiiksi tilkkutyömäinen, joten jonkinlainen rauhoittava raami piti kuvalle saada. Sitten vain koristelemaan korttia!
Kukissa on yhtenä kerroksena leikattua sideharsoa. Alla on kuviolävistimellä Askartelupirtillä tehtyjä lehviä. Sudenkorentohaaraniitin olen aikanaan ostanut Paperilohikäärmeestä. Paperin reuna on ressattu ja musteutettu ruskealla.
Kahvipannun on Sisko on minulle leimannut. Leikkasin sen irti ääriviivoja myöten ja ruiskaisin päälle hiukan vaaleanpunaista mistiä. Leivonnaiset leikkasin ei-niin-vintagetyylisestä kuviopaperista. Aika suffelimainen tunnelma tähän korttiin minusta tuli!

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!