16.9.2014

Lintu kortissa

"A bird" was the challenge theme in the vintage challenge of the Finnish card crafters' Ning community. Here is my DT-work.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa pitää nyt laittaa korttiin lintu tai useampikin. Tässä DT-työni.
Vintagekuvasta ei kyllä saa selvää, mitä tytöllä on kädessään, mutta olen aina kuvitellut hänen pitelevän varovasti pikkulintua. Toisen linnun lisäsin vielä kuvan ulkopuolelle. Se on muovinen ruskea hahmo Nauhataivaasta, ja värjäsin sitä kullanvärisellä kynsilakalla ja musteella. Taustalla on tälläkin kertaa vain yksi kuviopaperi, reunat ressattuna ja musteutettuna. Leveä valkoinen pitsi on Anun Putiikeista.
Tässä kuvassa linnun kolmiulotteisuus erottuu paremmin. Kukkarykelmään laitoin kahta eri kokoa ruusuja ja kaksi kerrostettua isompaa kukkaa. Varret kieputtelin parsinneulan varren ympäri spiraaleiksi. Helminauhan saa mielestäni huomaamattomimmin kiinnitettyä, kun sen ompelee muutamalla pistolla helmien välistä. Langanjuoksut ja -päät jäävät paperin alle piiloon.
Toinenkin reuna kaipasi koristetta, joten siihen valitsin vaaleanpunaisen höyhenen. Höyhentenkin kiinnitys on aina hiukan haastavaa, mutta tässä käytin siihen pientä sydänhaaraniittiä. Tummanruskeasta samettinauhasta kiepautettu rusetti tuo syvyyttä kokonaisuuteen ja peittää samalla haaraniitin alla vääntyneet höyhenhöytyvät.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!