25.9.2014

Turkoosi-ruskea kortti

At It's all about the vintage and beauty we have a new challenge, this time with the colours turquoise and brown. Although turquoise is definitely not one of my favourite colours, I've learned to use it in my make-up to emphasize my brown eyes, so I'm pretty sure the colours look great together on cards as well. Our sponsor Eureka Stamps will donate some of their digital stamps to the randomly chosen winner of the challenge. The text stamp used on my card comes from their collection. Welcome to join us!

It's all about the vintage and beautyssä on tällä kertaa keksimäni värihaaste: turkoosia ja ruskeaa. Vaikka itse olen kaikkea muuta kuin turkoosin ystävä, olen oppinut käyttämään sitä silmämeikissäni, koska se korostaa silmieni ruskeaa väriä. Miksipäs ei tuo väripari siis näyttäisi korteissakin hyvältä! Sponsorimme Eureka Stamps lahjoittaa arvontavoittajalle digileimojaan, joista yksi esimerkki on tuo kortissani näkyvä tekstitausta. Tervetuloa osallistumaan haasteeseen!
Vintagekuva on Slöjd Detaljerin arkilta. Tekstileiman tulostin valkoiselle paperille, jonka värjäsin misteillä, revin ja lisäsin reunoille ja keskellekin ruskeaa mustetta. Taustan turkoosiin My Mind's Eyen paperiin lisäsin myös ruskeaa reunoille. Kukkasen alin kerros on läpikuultava kangaskukka ja loput paperisia. Helmikiekurat irrotin isommasta kokonaisuudesta. Vihertävä kuvioitu ja uritettu nauha on peräisin Nauhataivaasta.
Kortin tekstisivulla on tällä kertaa haalea kuviopaperi. Useimmiten stanssaan kortteihin sisälle yksivärisen tekstilaatan, mutta nyt kun löytyi sävyihin sopivaa paperia, niin peitin koko sisäsivun. Tämä kortti sopisi hyvin pariskunnalle, tavalla tai toisella.

3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis!!!
    Mukavaa päivää sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ! Minäkin tykkään tästä väriyhdistelmästä. Oma kortti on työn alla :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!