20.1.2016

Mitä tunnen sisällä pään

Another ATC with twisted characters. This card was made for a challenge using the bingo row: dots - something starting with the letter "p", so I chose the finnish word for "head" - pearls.

Koukussa kortteihin -haastekin siirtyi nyt blogiin kaiken kansan ulottuville, ja valitsin bingoruudukosta rivin: palloja - p-kirjaimella alkavaa (pää) - puolihelmiä. ATC:n nimi on otsikkona ja se on vaihdettu.
Tausta on taas käyttöohjepohjalle tehty, tällä kertaa kieli taitaa olla espanja. Gesson päälle suihkin turkoosia ja ruskeaa mistiä. Palloissa käytin maskina pelimerkkien ylijäämäpahvia, jonka läpi töpöttelin ensin ruskeaa mustetta ja laapin sitten valkoista struktuuripastaa. Reunoissa mustaa tussia, jonka päällä on valkoista geelikynää.
Hahmon kiiltävästä kuviopaperista leikattu puku erottuu paremmin tästä kuvasta, jossa värit näyttävät muutoin liian lämpimiltä. Vartalo on miltei sama kuin "Hän on täällä tänään" -hahmolla, mutta peilikuvana. Pää on naistenlehdestä, ja mallin otsalla oleva sulkapanta ja sisäänpäin kääntynyt katse toivat vastustamattoman halun leikata pää auki pannan alta, jolloin sisälle sai mahdutettua erivärisiä puolihelmiä. Pää on kiinnitetty kohotarralla, jotta helmet näyttäisivät olevan syvemmällä. Poskikoristeet ovat kynsitarroja.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Hauska oivallus tuo pään avaaminen :D Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Upea! Aukileikattu pää on mahtava idea.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!