9.1.2016

Pitkästä aikaa vauvanvaunut

A winter-inspirated card for a challenge. Finally we got snow and minus degrees! It's been a long time since I used this baby pram template of mine, but now I thought it would look great on the snowflake vellum background. So here it is, a card for a winter baby girl or boy.

Paperilla-lehti pyysi inspiroitumaan talvesta. Ja nythän sitä saatiin oikeaa talvea, ihanaa lunta ja pakkasta! Tein todella pitkästä aikaa vauvakortin tällä haitarikuomuisella vaunukaavallani. Tämä talvivauvan onnittelukortti käy sekä tytölle että pojalle. Löysin vihdoin kirjan, josta haitarikuomun idean olen saanut, se on sattumalta nimeltään sopivasti Elizabeth Moadin Paperiaskartelun ideakirja.
Lumisadetausta on kuultopaperia, ja onnitteluteksti on leimattu sen alle valkoiseen korttipohjaan. Maassa olevan lumen toteutin pörröisellä nauhalla. Vaunuissa on mustavalkoisten ja mustan paperin lisäksi käytetty pitsejä ja haaraniittejä. Koriosa ja renkaat on kiinnitetty kohotarrapaloilla. Yläreunan kaaren reunustin timanttinauhalla, joka olikin vaikeaa saada kaartumaan, vaikka liimanauhan reunaa kuinka leikkasi.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!