21.1.2016

Se jokin sinussa on

One more ATC. When you look at her upside down, she has the same nose and mouth as the other way round, only smaller.
Olenkohan vielä kertaakaan osallistunut Silpputehtaan laajennusosan haasteisiin? Tässä ATC:ssä hahmon ylöspäin katsovat silmät toivat ajatuksen, että sinne ylös pitää laittaa jotain. Sivuaa siis haasteen aihetta ainakin jollain tapaa. Postauksen otsikon mukaan nimetty kortti on varattu Siskolle.
Harvoinpa tulee laitettua blogiin kuvaa kortista ylösalaisin, mutta tässä ATC:ssä se on koko kortin juju. Naisen nenä ja suu on liimattu myös otsalle, kun kerran lehdestä löytyi sama kuva sekä isona että vähän pienempänä. Taustana on misteillä sutattua lautasliinaa, jonka alta hädin tuskin erottaa pohjapaperin käyttöohjetekstiä. Reunat kehystin tällä kertaa punaisella tussilla, johon piirsin mustalla tussilla negatiivinreunakuviot. Vihreä kukka (oikeasti) vasemmassa yläkulmassa on siirtokuva, jota korostin valkoisella geelikynällä.
Hahmon pään kauluksineen ja kädet leikkasin naistenlehdestä ja muun vartalon italiankielisestä käyttöohjepaperista, jota koristelin mustalla tussilla. Rusetin solmin paidanripustusnauhasta, lisäsin muutaman timantin ja kaulaan siirtokuvakaulakorun. Nämä alkuvuoden ATC:t ovat syntyneet sen verran irrottelumeiningillä, että sisäinen perfektionistini on taipunut antamaan niiden tietyn suttuisuuden anteeksi.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!