30.1.2019

Siniset ATC:t

Two blue ATC:s I've made for the "Winter blues" challenge of Little Red Wagon. Thanks for looking!

Tein kaksi sinistä ATC:tä. Kun pöydällä pyörii riittävästi kuvasilppua, niin kortteja alkaa näköjään syntyä kuin itsestään! Ensimmäinen on vapaana vaihtoon.
"Lauman kutsu" -kortissa on julistemainos sudesta ja laumasta, johon sopi mielestäni hyvin kaverin lähettämä korttikuva rauniolinnasta. Taustapaperi on kohokuvioitua sinistä kartonkia, ja yläreunaan laitoin soiron Gelli Platella värjättyä lilasävyistä silkkipaperia sekä halkaistun pitsinpätkän. Alareunassa on peuralauma joulumainoslehden sivunreunasta. Lisäsin korttiin talventörröttäjän, joka on stanssattu ja käsitelty hopeanvärisellä Inka Gold -tahnalla sekä viininpunaisen lumihiutaleen, joka on napsautettu kuviolävistimellä. Lumihiutaleen keskellä on sydämen muotoinen timantti. Kortin vasempaan reunaan laitoin vielä timanttipisararivistön.
 "Sininen hetki" -kortissa on taustana ginimainos. Lisäsin kasviin kaksi kukkaa, jotka lävistin pilkullisesta lehtikuvasta ja lisäsin hilekukat ja samettipintaiset haaraniitit keskelle. Koristeiksi laitoin kaksi mintunvihreää perhosta leikekuvavihkosta ja kolme sinistä timanttia. Reunoille pyyhkäisin metallinhohtoista sinistä akryylimaalia.

2 kommenttia:

  1. Great ATCs! I especially like the flowers on the second one - very cool! Thanks for joining us at Little Red Wagon.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!