3.2.2019

Muumilaakson kolikoita, osa 1

Here are four ATCoins with Moomin characters. There will be more, because I have plenty of images of these creatures cut from advertisement magazines. The first background is made of wall paper and the second is a Gelli print, patterned using a fruit net.

Tässä tulevat ensimmäiset mutta eivät viimeiset muumiaiheiset kolikkoni, koska mainoslehdistä leikattuja muumikuvia on "pöytälaatikossa" paljon odottamassa sopivia taustoja. Kortit ovat vaihdettavissa ensimmäisiä kahta lukuunottamatta.
"Muumilaakson talvi" -kolikon tausta on vaihdossa saatua kuviopintaista tapettia, jossa näyttäisivät toistuvan samat suksenjäljet kuin sinisävyisessä lehtikuvassa. Koristelin kortin stanssatulla valkoisella kuusella, hilepintaisilla valkoisilla kukilla ja puolihelmillä. Reunoille pyyhin gessoa. Tämä kolikko meni Sailalle.
 "Muumit retkellä" -kortin on maalitausta on samasta paperista kuin edellinen, ja lehdestä leikattujen hahmojen taustalle on laitettu käytetty postimerkki. Reunoilla metallihohtoista violettia maalia. Vaihdettu Tampereen tapaamisessa.
"Muumit lämmittelemässä" -kolikossa on kuva vuoden 2003 postimerkistä, ja taustapaperissa toistuu samoja värisävyjä, jotka muuten ovat luonnossa lämpimämpiä kuin tässä kuvassa. Gelli Platella printatun taustan kuviointi on tehty hedelmäverkolla. Sininen väri on metallihohtoinen. Reunojen gessotuksen lisäksi ainoa koristelu on tehty ruskeilla puolihelmillä, jotka jo valmiiksi oli liimattu riviin.
"Hei muumit" -kolikossa saman postimerkkisarjan kuva, hileinen hiutalekuvio, kimaltavan koristenauhan pätkä ja pallokuvioista nauhaa. Tausta on seinäkalenteria, johon on puhdistettu akryylimaalitelaa ja painettu maalinen hedelmäverkko ylemmässä kolikossa näkyvän gelliprinttikuvioinnin jälkeen. Reunoilla gessoa.


7 kommenttia:

 1. Aivan hurmaavia kolikoita! Muumit <3 Minulla ei ole kolikko-muumeja, mutta atc-muumeja olisi. Haluaisitko ehkä vaihtaa? Tuo ylimmäinen "Muumilaakson talvi" on näistä suosikkini :)

  VastaaPoista
 2. Ikävä kyllä se kysymäsi Mörkö-kolikko on otsikon "Omat poisvahdetut coinsit" alla eikä minulla ole tällä hetkellä Muumi-aihetta kuin Atcna. Vapautan tuon "varaukseni" kolikkoosi :)

  VastaaPoista
 3. Oi anteeksi, en katsonut sen tarkemmin! Voin pitää talvikolikon silti sinulle varattuna ja katsoa vaihtari myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sinulle sopii, niin tehdään noin :) Ja jos vielä saisin alustavasti varata uudemman postauksesi Myy-kortinkin, niin tekisin jotain Muumi-aiheista. Katsottaisiin sitten olisiko niissä sinulle mieleisiä vaihtareita näille?

   Poista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!