25.3.2019

Askarteluvuoren ATC-vaihto

I took part in an ATC trade asking for cards with the colour turquoise and some kind of a metallic element. It all started with a cat's face cut from a magazine ad, but the I ended up making some kind of a dreamcather with feathers, beads and a charm as well. Can't wait to see, what kind of a card I will get!

Otin osaa Viken Askarteluvuoren vaihtoon FB:n puolella, ja nyt oli haasteena tehdä kortti, jossa on päävärinä turkoosi ja lisäksi jotain metallista. Lähdin liikkeelle turkoosisilmäisestä mainoskuvakissasta, ja tällainen kortista sitten tuli. Nimi on "Mitä tapahtuu?"
Taustalle laitoin kahta turkoosisävyistä kuviopaperia, joista ylimpään suihkin vielä turkoosia mistiä. Keskelle toin kontrastia revityllä suikaleella kultaruskeakuvioista paperia. Kissan naama oli ensin tarkoitus laittaa korttiin ihan kokonaisena, mutta kun se sommitteluvaiheessa valahti reunojen alapuolelle, tykkäsinkin siitä enemmän sellaisena! Tekstileike on saamastani espanjankielisestä kirjansivusta. Tummensin sitä hiukan harmaalla musteella ja kehystin puolihelmikehyksellä. Kortin reunoille laitoin kullanväristä kynsilakkaa.

Ja sitten se varsinainen askarteluosuus: Halusin metalliriipuksen alareikiin roikkumaan jotain, joten päädyin pujottelemaan ompelulangan pätkistä riippumaan kolme turkoosia perhonsidontahöyhentä. Matkan varrelle laitoin putkihelmet ja minihelmet, ja oli aikamoinen homma pujotella lankaa ja höyheniä helmiin siten, että solmut sai piiloon. Lopulta langat jäivät hiukan liian pitkiksi, mutta toivottavasti höyhenet asettuvat silti vastaanottajan korttitaskuun siististi. Riipus on kortissa kiinni ylhäältä siimanpätkällä, jonka pujotin sirkkarenkaasta korttipohjan ja paperin väliin. Höyhenriipus tuo itselleni mieleen unisiepparin.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!