16.3.2019

Vauvakortti kukalla ja kirjoituksella

A baby card for our vintage challenge asking for a flower and some writing.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa halutaan nyt nähdä kukka ja kirjoitusta. Mallikortissani on montakin kukkaa ja kuviopapereihin painettuna erilaisia tekstejä ja numeroita. Tein pitkästä aikaa vauvakortin, sinisävyisenä tällä kertaa.
En olekaan vähään aikaan pistellyt neulalla kuvaa irti, joten tällä kertaa tein niin oikean yläkulman lintupaperille, joka on Maja Designin skräppipaperia. Keskellä oleva kukkapaperi on Maja designin skräppipaperi ja alareunan sininen paperi jostain lehtiöstä. Alimman paperin yläreunan revin jättäen näkyviin selvän valkoisen repimisreunan, ja kiinnitin alle soiron revittyä lakanakangasta, josta näkyvät vain reunan hapsut.

Vauvan kuva on muistaakseni sekin Pionin skräppipaperista kuviosaksilla leikattu, pitsi ja metallilaatta Sinellistä. Korttipohja on kraftinvärinen.
Vasemman yläkulman kukat kokosin harmaanbeigeistä kukista ja valkosinisistä ruusuista. Kiinnitin kukat korttiin työntämällä ruusujen varret kuviopaperista läpi, minkä jälkeen työnsin ne toisesta reiästä takaisin etupuolelle ja kieputin parsinneulan ympärillä spiraaliksi. Lehdet silppusin Askartelupirtillä lainalävistimellä napsuttamistani lehdyköistä. Jätin lehtien kärjet liimaamatta ja nostelin niitä osin kukkien päälle kolmiulotteisuuden luomiseksi, mutta en ole yhtään varma, kuinka rypyssä ne sitten tulevat käytössä olemaan, kun esimerkiksi korttia työnnetään kuoreen ja otetaan sieltä pois. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!