2.4.2019

Kolikoita pinkin sävyissä

Two coins made by me. Now that I started working again, I have less time to make cards and publish them, but I'll do my best.
Silpputehtaan laajennusosan unikuvahaasteeseen sopivat nämä kaksi julkaisematta jäänyttä kolikkoani. Pitääkin taas laittaa ATC-korttitehdas toimintaan, kun lupauduin toukokuun alun livevaihtoon Tampereella! Ei kai blogissa ole mistään huomannut, että aloitin työt viime kuussa? Kyllä se taitaa aina näkyä saman tien. Vapaana vaihtoon on alempi kolikko.
"Tuokiokuva"-kortissa on julistemainoksesta leikattu kuva. Punainen leikevihkosen lintukin näyttää varmaan tutulta, kun niitä olen moneen keräilykorttiin jo laittanut. Taustapaperi on gelliprintti ja koristeina kukkapitsin pätkä, vaaleanpunaiset dropsit ja pinkki timanttikukka. Reunoille pyyhkäisin metallihohtoista violettia maalia. Kortti on vaihdettu.

"The beauty of the beast" -kolikon puuma on julistemainoksesta leikattu. Taustalla on lehtikuvaa jostakin hauskasti valaistusta pinnasta ja koristeina kuviopaperisydän sekä kimallekiekura, jota väänsin hieman saadakseni sen mahtumaan korttiin. Reunoilla on mustaa maalia. Ääriviivojen tehosteina on hiukan mustaa tussia ja valkoista geelikynää.

5 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!