15.2.2019

Sadannen vintagehaasteen bingo

We start our 100'th challenge in our vintage challenge blog, and we celebrate it with a bingo, this time with rows of four. I chose the row: ribbon, butterfly, stencilling (picture below) and pink.

Meillä on sadas haaste alkanut Koukussa kortteihin -vintagehaasteblogissa, ja sen kunniaksi nyt pelataan bingoa neljän ruudun riveillä. Minä valitsin rivin: nauha, perhonen, sabluunalla ja roosa. Tervetuloa mukaan bingoilemaan!
3D-kuva on ostettu Saksasta. Sen alla on stanssilla leikattu ympyrä, jonka alla sabluunalla tehty kuvio. Sabluunana käytin kartonkia vanhasta vihkon kannesta, josta olin leikannut stanssilla kuvion pois, ja laapin aukkoon gessoa muovikortilla. Sabluunasta on kuva alla. Eihän se kuitenkaan mennyt ihan kuin Strömsössä, vaan gessoa karkasi myös reunojen alle, joten peittelin pahimpia sotkujälkiä sitten kuvionauhalla, perhosilla ja helmikiekuralla. Siinähän toisaalta piilee juuri askartelun viehätys, kun virheitä korjaamalla saa hienompaa jälkeä aikaan kuin oli alkujaan suunnitellut!
Taustapaperi on skräppipaperia, perhoset leikattu käsin toisesta paperista, tuntosarvineen tietenkin, ja alakulman ruusu on irrotettu leikekuvavihkosesta. Leveän ruusunauhanpätkän olen saanut vaihdon mukana ja kapeammasta nauhasta tehty rusetti löytyi tällä kertaa valmiina. Kiinnitin rusetin koristeneulalla, joita tulee käytettyä aika harvoin. Tällä kortilla toivotan kortteilukavereilleni mukavaa eilistä ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!