23.4.2019

Askarteluvuoren vaihto huhtikuu 2019

This time we had a bit more challenging ATC-trade challenge for two cards: 
Themes: one funny, one spring-themed
Colours: green, orange, yellow and lilac
Techniques: mixed media, foil and a piece of a book page.
This kind of tricky challenges motivate me a lot, and I love how the cards turned out.

Tällä kertaa Askarteluvuoren ATC-vaihdon haaste tarjosikin motivoivan pähkinän purtavaksi, kun kahdessa kortissa tuli olla:
Aiheet: hullunkurinen ja keväinen
Värit: vihreä, oranssi keltainen ja lila
Tekniikat: sekatekniikka, palat foliota ja kirjan sivua.

Toivottavasti kortit pääsevät edes suhtkoht ehjinä perille, kun niissä oli paksuutta jonkin verran!
"Antilope" -kortissa on jo yksinään melkein kaikki vaaditut elementit. Tausta on gelliprintti, jota täydentelin lilalla servietillä ja vihreillä leimatuilla tähdillä, joita täydentelin geelikynällä. Lisäsin vielä muutaman tähtitimantin ja täpliä metallihohtoisella akryylimaalilla, jolla myös kortin reunat on käsitelty. Hahmon takana on pala venäjänkielistä kirjansivua, joka on saanut gessopesun ja keltaista suihketta sekä tussia reunoilleen. Antiloopin pää on lehtikuva, samoin naisen ylävartalo. Ripset piirsin tussilla isommiksi. Siivet ovat muovilehdet ja hame taivuteltu folionauhasta. Vyötärönauha on paljettikuvioista nauhaa. Hameen kiinnitykseen muotoonsa käytin kohotarrapaloja ja glossyä. Tähän tuli minusta juuri sopivasti diskoasennetta!
"Kevätkeinu" on vähän perinteisempi ATC. Kuva on korttimainos ja perhonen myös leikattu mainoslehdestä ja toinen siipi kohollaan korttiin kiinnitetty. Taustapaperi on japanilaista ohutta kukkapaperia, reunoillaan oranssilla musteella värjättyä struktuuripastaa. Iso kukka on lävistetty gellikuvioidusta paperista ja pienemmät ovat paljetteja, joiden keskustoina toimivat haaraniitit. Ison kukan lehdet olen stanssannut. Alareunassa kulkee tälläkin kertaa tekstinpätkä kirjasta, tällä kertaa gessopesun jälkeen lilaksi värjättynä. Yläreunaan laitoin vielä lisää keltaista väriä pompulanauhan muodossa. Leimailin vielä sinne tänne metallililaa risukuviointia pienellä tapestryleimasimella.

Oli kyllä mahtava haaste! Kiitos Vikke ja ryhmäläiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!