18.4.2019

Muuttolintuja pääsiäiseksi

Two bird-themed ATC's with images cut from magazines and acrylic paint or Gelli Plate backgrounds. Wishing you nice holidays!

Osallistun Silpputehtaan laajennusosan haasteeseen aiheella "Muuttolinnut" tällä ensimmäisellä kortillani. Toisessakin kortissa on lintuja mutta paikallaan pysyviä. Meidän perheemme pyrähtää taas pääsiäisenä mutkan pohjoisessa. Toivottavasti lunta vielä riittää lasketteluun! Ylempi kortti on vielä vapaana.
"Joutsenpari"-kortin kuva on julistemainos ja taustapaperi akryylimaalitelan puhdistuspaperia, jonka kuviot tuovat mieleeni revontulet. Alareunaan liimasin pitsin ja kiinnitin sydänhaaraniitin, yläkulmassa on läpinäkyvä timanttikiekuratarra.. Kortin reunoille pyyhkäisin lilaa metallimustetta.
Tässä kuvassa koetin saada taustan hienoja väriyhdistelmiä paremmin näkyviin. Tein vielä pieniä pinkkejä kimalleliimapisteitä sinne tänne. 
"Vastustamaton"-kortin kukko ja kana löysivät toisensa jonkun aikaa lehtileikekasassa pyörittyään. Taustapaperi on tehty Gelli Platella. Tähänkin korttiin laitoin haaraniittisydämen. Kukon niskahöyheniä korostelin geelikynällä. Lisäksi kulmakarvan kohdalta lähtee alaspäin pitkä perhonsidontahöyhen, joka erottuu harmittavan huonosti kuvassa, kun sen väritys osui niin hyvin yksiin kukon värin kanssa. Mukavaa pääsiäistä näiden korttien myötä kaikille!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!