7.5.2019

Keski(-ikäis)kesää ATC:issä

Some cards I made for our live ATC-swap in my hometown. We had great fun again! The images I used in the cards were originally painted by a finnish artist, Pertti Ylinen. Those characters bring a smile on one's face, and I like the bright summer colours, too!

Olipa taas mukava ATC-livetapaaminen täällä Tampereella viime lauantaina! Kiitos vielä kaikille osallistuneille, ja halit Siskolle sekä Alicelle tapahtuman järjestämisestä! Urakoin vaihtokortteja tapaamiseen muun muassa näistä Pertti Ylisen hyväntuulisten korttien kuvista, jotka olen mainoslehdistä leikellyt. Hassua, että kuvailisin näiden kuvien hahmoja keski-ikäisiksi, vaikka virallisen määritelmän mukaan taidan itse kuulua siihen ryhmään. Mutta milläs nimellä sitten näitä kuusissakymmenissä kulkevia nykyään kutsutaan, kun eivät he oikein vanhuksistakaan käy?

 
(Vaihdettu.) "Paavo ja Seija" uimarannalla saivat seurakseen Gelli Platella tehdyn taustan, johon lisäsin vasemmalle geelikynällä valkoisia kukkia ja oikealle palan suihkevärjättyä paperia, josta olin stanssanut irti kiekuran. Ylhäällä keltainen pitsi ja alhaalla revitty pala teekutsuaiheista paperia, jota en ole oikein osannut käyttää mihinkään aiemmin. Jatkoin piknikteemaa muffinihaaraniitillä. Kukkanauhan kukkiin laitoin timantit keskustoiksi. Reunoilla vihreää mustetta. Kortti päätyi Kotilaiskalle.
(Vaihdettu.) "Sirpa" puolestaan sai kodin Manumiinan luota. Alhaalla vettä jatkaa kuviopaperi ja ylhäällä koivunlehtiä gellivärjätty paperi. Yläreunaan laitoin vielä lehtipitsin ja taivaalle lentämään metallisen sudenkorennon, jonka siipiin laitoin punaista kimalleliimaa. Kuva on kohotettu taustasta kohoteipillä. Kortin reunat sudin gessolla.
"Erja ja Pentti" pyöräilevät niin perinteisessä suomalaisessa kesämaisemassa, että väkisinkin katsojaa hymyilyttää. Taustalla on yksi gelliprintti, jonka värien rajalle laitoin halkaistun pitsin. Ylhäälle leikkasin rivin pikkuruisia timantteja kännykän koristeluun tarkoitetulta timanttitarra-arkilta. Alareunan kukka on läpikuultavaa kangasta ja sen keskustana kuviohaaraniitti. Alla valmislehdet. Reunoilla metallililaa mustetta.
(Vaihdettu.) "Marja ja Markku" saivat taustalleen kukkaketoa jatkavaa japanilaista paperia ja vihreälehtistä kuviopaperia. Perhoset leikkelin irti papereista ja kiinnitin siivet kohollaan. Yläreunassa on vielä vihreitä erikokoisia timantteja ja reunoilla vihreää metallihohtoista akryyliväriä. Näiden korttien myötä mukavaa kesänodotusta kaikille!


2 kommenttia:

 1. Ihania kortteja, kaikista eniten tykkäsin korttien väreistä ja rehevistä ihmisistä, myös korttien pienistä yksityiskohdista ja kauniista käsialasta.
  Minä tykkään etsiä uusia blogeja joissa en ole aikaisemmin käynyt, näin löytää ihania blogeja ja ihania ihmisiä blogien takaa.
  Liityin sinun lukijoihisi ja liitin sinun blogisi minun lukuluettelooni, näin on helpompi seurata sinun blogiasi.
  Tuleppas sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.
  Oikein hauskaa loppuviikkoa sulle.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!