30.5.2019

Perästä kuului Tampereen vaihdosta

We had a live ATC trade in Tampere and one part of those meetings is a material envelope we randomly give to one of the participants. That person then makes three ATC:s of them and sends them back to the person who chose the material. The first three cards were made by me and in the last picture below you see the cards I got. The two ATC:s above them were made by the same person, Vikke, in another trade.

Kesäloma kolkuttaa jo ovella, joten ehkä saan vihdoin päivitettyä blogini ajan tasalle! Tampereen ATC-livevaihdon jälkeen on aina mukavaa syventyä Perästä kuuluu -vaihdon materiaaleihin, jotka joku toinen osallistuja on valinnut kirjekuoreen kolmea korttia varten. Kuoret arvotaan ja valmiit kortit lähetetään materiaalin valitsijalle. Meillä sattui hauskasti niin, että sekä tein että sain materiaalit ja kortit Vikelle/-ltä. Vikke harmitteli, kun taustapapereita tuli häneltä mukaan niin vähän, mutta minusta se oli vain mukava lisähaaste, kun kuvia taas oli reilustikin yli kolmen ATC:n edestä.
"Tärkeitä asioita" -kortissa on paljon kaikenlaista. Taustan tein nuottipaperista, lehtikuvateipistä ja yhden kuvan poisleikatusta tekstireunasta. Pyöreän kukkataustakuvan ja mustan kellon leikkasin irti reunoja myöten ja lisää pyöreitä muotoja toin korttiin vihreällä paperirinkulalla, johon leimasin tekstiä ja ruskealle napille stanssaamallani pyöreällä kehyksellä, johon käytin paperina hohtavaa korttikartonkia, jonka sisään Vikke oli osan materiaalista pakannut. Korsetti ja vasemman reunan soikio on leikattu irti leveästä sanomalehtiteipistä, jota on myös taustan oikealla puolella.
"Luontoilta, kuinka voin auttaa?" -kortista tuli om suosikkini tästä sarjasta, koska siinä on eniten ideaa. Taustalla on taas nuottipaperia ja kukan kuva. Materiaalin joukossa olleella hamaalla nuolella peitin niiden rajan. Puhelimessa puhuvan naisen leikkasin irti ääriviivojaan myöten ja etualalle pistelin neulalla toisesta kuvasta irti pistiäisen kanssa miekkailevasta hahmon. Oikeassa reunassa on taas puolikas teipistä leikattua mainosta ja yläkulmassa verkosta leikattu timanttirivistö.
Tämän kortin nimeä en enää muista, mutta jotenkin se liittyi yhdessä olemiseen? Leikkasin tytöt istumaan lipukkeiden päälle ja taustana on tällä kertaa tumansininen gessolla värjätty korttipohja, jonka reunoille leimasin pallorivistöt ja piirsin valkoisella geelikynällä ulkoreunoille kolmioita korostamaan pallojen välejä. Kuutamokasvot oli Vikke jo valmiiksi stanssannut muotoonsa ja tuo oli ainoa paikka, johon ne sai mahtumaan. Yläosassa on taustalla pala leveää kuvateippiä ja tähtihaaraniitti. Myös pelikortti oli materiaalikuoressa. Kiekuraoksan stanssasin ruskeasta korttipohjasta.
Tässä on kuvattuna Viken tekemiä kortteja. Alarivi on tehty minun laittamistani Perästä kluuluu -materiaaleista ja ylemmät kortit osuivat arvonnassa minulle huhtikuun Askarteluvuoren vaihdossa. Kiitos paljon Vikke, nämä kaikki ATC:t ovat kovasti mieleeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!