25.6.2019

Joulu jatkuu

Sorry for the Christmas in the middle of the summer. We're on a holiday abroad, and these cards are the only ones I haven't published yet.

Pahoittelen tätä yllättävää joulukorttipyrähdystä, mutta en löytänyt mitään muuta julkaisematta jäänyttä, mitä olisin pystynyt ajastamaan blogiin lomamatkamme ajaksi!
Vaaleanpunainen neulepinta yhdistää Marianne Designin pöllökuvan ja taustapaperin, joka on muistaakseni Studiolightin joulupaperikosta. Lumihiutaleet ovat hilepintaisia leikekuvioita.
Samasta kuva-arkilta on tämä kettukin. Nämä eläinkuvat ovat minusta tosi suloisia, ja niitä jäi mukavan paljon vielä ensi joulunkin kortteihin. Taustapaperi on hopeakuvioista paksua paperia, jollaisia tuli korttiharrastuksen alkuvuosina hamstrattua Tiimarista. Kukan stanssasin samasta paperista. Nauhassa lukee Merry Christmas.
Sama paperi, eri kuva. Tytön kuvassa olevat tähdet olivat kellertäviä, joten peitin ne hopenvärisillä ääriviivatarratähdillä, jotta ne sopivat paremmin taustapaperiin. Läpikuultava sydänreunanauha tuo tytön mekon ja korttipohjan lisäksi punaista väriä ja joulutunnelmaa korttiin.
Samantyyppistä taustapaperia käytin tässäkin kortissa. Kuva on Nellie's Vintagen ja ainoaksi koristeeksi sidoin korttipohjan väristä nyöriä. Tämän ei välttämättä tarvitse olla joulukortti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!