8.1.2020

Askarteluvuoren joulukuun haaste

I took part in a card trade asking for a mixed media ATC with the theme "dark days" and an ATCoin with the theme "winter". Here are the cards I made.

Otin osaa Askarteluvuoren joulukuun haasteeseen, jossa tehtiin ja vaihdettiin mixed media -ATC aiheella "hämärät päivät" ja talviaiheinen ATCoin. Tällaiset kortit tein vaihtoon.
ATC:n tausta on värjätty Gelli Platella ja sen vasempaan reunaan on leimattu teksti ja tanssijan kuva. Koristeeksi kiinnitin niiteillä leikekuvavihkosesta vintagekuvan ja liimasin vanhasta kalenterista leikatun pöllön ja hohtavasta ruskeasta paperista stanssatun talventörröttäjän. Oikean kulman koriste on haaraniitti. Reunat voitelin mustalla akryylimaalilla. Kortin nimi on "Hämärän hetkellä".
Kolikon taustakuva on myös vanhasta kalenterista. Etualalle liimasin harsomaista pitsikangasta, virkatun kukanpalasen, kakunaluspaperin osan, stanssatun kukan ja paperikukan, jolle pujotin valkoiset heteet keskustaan. Heteiden varret liimasin kiekuralle. Korostin yksityiskohtia puolihelmillä ja valkoisilla hologrammitähdillä. Reunoille pursotin lumiainetta ja liimasin vielä etualan kankaan reikiin läpinäkyviä mikrohelmiä, jotka erottuvat harmittavan vuonosti kuvasta. Tästä "Kuurankukkasia"-kolikosta tuli mielestäni paljon kivempi kuin tuosta ATC:stä.
Kiitos vielä vaihtoparilleni Maaritille mieluisista korteista, ja Askarteluvuorelle vaihdon järjestämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!