11.1.2020

Meridecon sivu

In the summer I made one page for a deco book with the theme "ocean". In the middle of my page, I stencilled a hole and placed an image of a tortoise on transparent plastic from a soap bottle in it. The paper I used was printed with Gelli Plate. Then I just added some marine decorations. Of course the page looks a bit different, when the book is ready, because you can see a part of the next page through the hole.

Osallistuin kesällä meriaiheiseen dekoon, jossa oli valmiiksi rei'itetyt kirjasen sivut kullekin osallistujalle koristeltavaksi. Käytin omassa kortissani saippuapullon kilpikonnaa, joita olen ennenkin onkinut askartelukäyttöön, koska pidän siitä, että muovista näkyy läpi. Totta kai tässä tapauksessa valmiissa dekokirjassa taustalta näkyy seuraavaa sivua, mutta ei se haittaa yhtään, koska meriteema jatkuu sielläkin.
Tässä salamalla otetussa kuvassa värit ovat lähempänä oikeaa kuin alemmassa. Taustapaperin kuvioin Gelli Platella ja hiekkana on suikale kullanhohtoista reikäistä harsopaperia. Stanssatut lehvät näyttävät sopivasti merikasveilta. Meritähti on muovikoriste ja sen vieressä oleva "simpukka" on akryylimaalituubin suuaukolle jähmettynyttä maalia. Ympäriinsä laitoin pieniä kimalleliimapisaroita ja kilpikonnan suusta tulevat ilmakuplat ovat puolihelmiä.
Yläkulmaan laitoin vielä laivariipuksen ja pyyhkäisin sivun reunoille turkoosia mustetta.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!