15.1.2020

Uudenvuoden kortti pitsillä ja metallilla

Happy new crafting year 2020 to all my dear followers! We're asking for lace and metal in our vintage challenge. The background of my DT work was printed with help of Gelli Plate.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa on nyt aiheena "pitsiä ja metallia". Minun mallikortissani toivotetaan hyvää uutta vuotta ranskaksi, mutta kai sillä voi muulloinkin hyvää vuotta toivotella kuin vuodenvaihteessa.
Taustapaperi on painettu Gelli Platella. Kuviointiin käytin muovipintaista pitsipöytäliinaa, jota saa ostaa metritavarana Tokmannilta. Laitoin kortin alareunaan myös ihan oikeaa pitsiä, joka on todella ohutta ja siksi vähän haastavaa liimata paikoilleen. Metallia on avainhaaraniitissä ja sydänlukkoriipuksessa, jonka laitoin riippumaan paidanripustusnarusta. Nauhaan solmin rusetin, jonka ompelin paperiin muutamalla ompelulangan pistolla, ettei se aukea.
Ainoa oikeanvärinen ja tarpeeksi iso ruusu korttiin oli Siskolta saatu ja jostain vaahtomateriaalista tehty. Pujotin ruusun varren paperista stanssatun kiekurakuvion reiästä ja pitsin välistä, ja varmistin kiinnityksen vielä liimaamalla kierretyn varren päälle laskoksille taivuttamani kuviopaperisuikaleen ikään kuin teipiksi. Vasenta reunaa tasapainotin kuviopaperista leikatulla perhosella, jonka siivet laitoin kohotarroilla koholleen. Vintagekuvan vasempaan yläkulmaan laitoin violetin timantin. Tervetuloa mukaan haasteeseen!

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!