1.4.2020

Mustikkaa ja mansikkaa

I took part in an ATC trade challenge again. This time wewe asked to make an ATC wiht a tag and an ATCoin with complementary colours. Since they were both sent to the same person, I wanted to make a duo of them. So I took two images, one with blueberry and another one with strawberry.

Askarteluvuoren vaihdossa pyydettiin tekemään ATC, jossa on tagi ja ATCoin, jossa käytetään vastavärejä. Koska molemmat kortit lähetettiin samalle henkilölle, halusin tehdä niistä parin, jossa tässä tulevat "Oma maa mansikka" ja "Muu maa mustikka".
Kummassakin kortissa on käytetty korttimyyntimainoksesta revittyä piirrosta, vihreäsävyisiä kuviopapereita ja kaksinkertaisia haarukkarusetteja. Korttien reunat on myös pyyhkäisty hopeanvärisellä musteella.
Mustikkakortissa laitoin tagin roikkumaan hopeanvärisellä langalla rusetista, mutta se on myös kiinnitetty korttipohjaan kohotarrapalalla. Päällystin pikkuruisen valmistagin tummanvihreällä luonnonkuitupaperilla, pyyhkäisin reunoille hopeanväristä mustetta ja kiinnitin keskelle sudenkorentohaaraniitin. Yläreunan koristeluja jatkaa timanttirivistö, alhaalle laitoin kukkia timanttikeskustoineen ja kuviopaperista leikatun perhosen, jonka siivet ovat kohollaan.
Mansikkakortissa uhmasin kolikon mittoja sen verran, että yksi mansikoista kurkottelee pyöreän reunan ulkopuolelle. Kortti mahtuu silti keräilytaskuun, joten toivottavasti saaja ei pahastu. Koristelin korttia rusetin lisäksi kukan ja sydämen muotoisilla timanteilla. Vihreä ja punainen ovat vastaväreinä varmaankin ne ilmeisimmät, mutta tämän kuvan nähtyäni tiesin, että tältä pohjalta lähden vaihdon kortteja rakentamaan.

2 kommenttia:

  1. Ihanat mustikat ja mansikat.Kiitos tupliksen korteista.Tykkään,tykkään todela paljon.Aivan ihanat-hyvää kevättä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ihanaa, että tupliskorteista tuli mieluisat.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!