6.4.2020

Kaksi vintage-ATC:tä

In an ATC trade I got two vintage images to make two cards with, so here are the ATC:s I sent to RaijaAnnikki.

Kiitos taas Sailalle Tuplavaihdon järjestämisestä! Vaihdon kakkososassa sain RaijaAnnikilta kaksi kaunista vintagekuvaa työstettäväksi, ja tällaiset kortit lähetin hänelle. Kummankin kuvan irrotin taustastaan neulaamalla.
"With Love" -kortin taustalle laitoin yläosaan tekstipaperia, joka oli alemman kortin kuvan taustaa. Alareunan mintunvihreä kukkakuvioinen röpelöpaperi on tapettia. Tagi on valmisleike, jonka kiinnitin paikalleen kohotarralla. Kortin jujuksi kieputin kuvaa kehystämään vaaleanpunaisen paidanolkanauhan, josta tein rusetin tagin ripustusreikään. Tuo kapean nauhan kiekuroille asettelu ja huomaamattomin Glossypisaroin liimaaminen on minusta tosi terapeuttista flow-puuhaa. Koristeina kortissa on puolihelmiä ja timanttikukkia sekä metallinen kissa. Reunoille pyyhkäisin mintunvihreää metallihohdemustetta.
"Dream"-kortin tekstin neulasin irti tuon ylemmän kortin kuvan taustalta, kuten myös kuvan alalaidassa olevat harmaat kukkakuviot. Kuvan alalaidan valkoisista lehdistä meni osa reunojen ulkopuolelle, joen kiinnitin hukkapalan kuviokukkien oikealle puolelle. Tekstipaperi kortin alareunassa oli alkujaan tämän kuvan taustaa, yläreunassa puolestaan on kukkakuvioista kuviopaperia, jossa on hiukan kimalletta. Tähän korttiin tein rusetin ja kieputukset mintunvihreästä paidanolkanauhasta. Sävyyn sopivat kukat alakulmaan irrotin leikekirjasta, muotoilin terälehdet koholleen ja kiinnitin keskustoiksi puolihelmet. Tykkään siitä, että näistä korteista tuli selvästi pari keskenään.

1 kommentti:

  1. Wau! Todella kauniita vintage kortteja. Tuo nauhan kieputus on hieno idea.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!