22.4.2020

Muumilaakson kolikoita, osa 6

I've been making more and more ATCoins with these Moomin characters.

Olen tehnyt taas vähitellen lisää muumiaiheisia ATCoinseja, kun niistä löytyy niin mukavasti tarpeeksi pieniä kuvia juuri kolikoita ajatellen. Nyt niitä alkaa olla taas parin julkaisun verran valmiina. Kaikki ovat eriksen vaihdettavissa.
Tässä ensimmäisessä kolmikossa olevien korttien taustat on kaikki leikattu paperista, johon olin puhdistanut telasta akryylimaaleja gellipainantapuuhissa. "Mörkö"-kolikossa lisäsin hahmon taakse pätkän mustaa nauhaa, jonka keskellä menee hilekuviointia, ja nauhan yläreunaan raaputin pitsikuvioisen siirtokuvan. Reunoille asettelin kahta kokoa puolitimantteja mustissa hologrammiväreissä ja hopeanväristä akryylimaalia.
"Mymmeli" sai taustalleen pätkän värikästä washiteippiä, halkaistun läpikuultavan perhosen leivinpaperia muistuttavasta materiaalista, pari siirtokuvasiemenkotaa ja kaksi valkoista kukkaa, joille laitoin isot mintunvihreät keskustat. Reunat käsittelin mustalla akryylimaalilla.


"Nipsu"-kortin taustan alareunassa on kahta washiteippiä ja reunoilla mustaa akryylimaalia. Kiinalaiset onnenkolikot ripustin kullanväriseen kimaltavaan teippinauhaan, jota sain rullallisen korttivaihdon yhteydessä. Kolikot on liimattu paikoilleen.

"Muumipeikko ja pöllö" eroaa tämän julkaisun muista korteista, ja se onkin tehty jo vuodenvaihteessa. Muumikuva on mainoskuva kalenterista, jonka otsikon ja vuosiluvun peitin japaninkielisellä (?) tekstillä, jonka leikkasin irti japaninpaperin pakkauksesta. Taustalla on yksi kuviopaperi, jonka raidoitukseen lisäsin kapean soiron kultakohokuvioista ruskeaa paperia, jolla reunustin myös kalenterikuvan. Alareunaan leikkasin yhden kukan lisää kuviopaperin ylimenevästä osasta. Ruskeat muovikukat olen saanut vaihdossa ja pöllöhaaraniitin ostin Craftaamosta.
Tämän kolikon reunoille on pyyhitty kullanväristä mustetta. Keinovalossa kuvattuna värit näyttävät aivan erilaiselta, ja totuus onkin jotain näiden kahden kuvan väliltä. Myöskään kolme ensimmäistä korttia eivät ole luonnossa niin sinertäviä kuin miltä tässä näyttävät.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!