18.11.2020

Halloween gothic arch ATC:t

Here are 5 gothic arch ATC:s with the theme Halloween. The backgrounds are mainly made of papers with acrylic paint left-overs, and the pictures are from a clothing ad magazine.

Hiukan myöhässä Halloweenista saan julkaistua nämä Gothic arch -muotoiset ATC:t, jotka tein Askarteluvuoren vaihtoa varten. Vaihtoon tarvittiin 2 korttia, mutta vauhtiin päästyäni näitä syntyi viisi. Oikeanpuoleiset naiset lähetin vaihtoon. Loput ovat vapaana.

Kaikki korteissa käyttämäni kuvat on leikattu EMP-vaatekaupan mainoslehdestä ja taustat tein akryylimaalitelan puhdistuspapereista.

1/5 "Pimeyden kyyti"-kortissa on koristeina lehdestä lävistetty lepakkokuva, muta pitsi, punainen timantti ja ruusu, jonka alla on mustaksi väjätty kulmakiekura. Vasemman reunan pitsiboordi on raaputuskuvaa, joka toivottavasti ei raapiudu käytössä irti. Alareunaan laitoin vielä kaksi kimaltavaa kukanmuotoista kynsitarraa.

2/5 "Pimeyden katse" on vaihdettu. Naisen kuvan lisäksi laitoin tähän pääkallokuvan, pitsiä, ruusun, raaputuskuvareunakuvion, mustanvioletin nauhan ja kukkatimantin. Tämän ruusun alta kulmakiekura erottuu selvemmin edellisestä kortista. Taustan oikeassa reunassa on vielä verkkomaista lankaharsoa. Lisäsin lopuksi korttiin väriä piirtämällä pieniä pisteitä metallihohtoisilla geelikynillä.
3/5 "Pimeyden kallo" -kortissa on punamustaa nauhapitsiä, ruusujen alla mustasta kohokuvioidusta paperista stanssilla lävistettyä havukuviota, kynsitarroja, timanttisydän ja lehdestä leikattu yökköskuvio. Taustan vasen reuna on jännittävän röpelöistä.
(Vaihdettu.) 4/5 "Pimeyden hauva" -kortissa on kolme lehdestä leikattua kuvaa ja ruusua, mustaa stanssattua havua ja paksua pitsiä sekä raaputuskuvapitsi, nauha, kynsitarra ja kolme mustaa helmeä. Koiran kaulapannaksi on leikattu hopeista nyörilankaa.
5/5 "Pimeyden morsian" meni vaihdossa. Leijonan pää on koru samasta mainoslehdestä kuin muut kuvat. Muut elementit ovatkin jo tuttuja: lankaharsoa, ruusuja, kulmakoukero, nauha, kynsitarrat ja raaputusboordi. Ylhäällä on hologrammimusta muovipisara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!