20.11.2020

Syksyä, syksyä aina vain

"Autumn colours and mushrooms" was the theme of an ATC trading challenge I took part in, and this time we made one ATC and one skinny (3 x 5 inches). Here are my cards.

Taannoisessa Askarteluvuoren haasteessa vaihdoimme skinnyn ja ATC:n teemalla "syksyn värejä ja sieniä", ja tällaiset kortit lähetin vaihtoon. Skinny oli vasta elämäni toinen, ja tuo koko tuntuu tosi isolta ATC ja ATCoin -kokoihin tottuneelle.

Skinny, jonka nimen ehdin jo unohtaa, on koottu silppusuikaleista ja metsäisistä kuvista. Siili ja kauris on leikattu lehdistä ja kärpässieni servietistä. Lisäsin koristeiksi nukkapintaiset punaiset haaraniitit, siivistään koholle kiinnitetyn perhosen, tummanpunaisen pitsinpätkän ja stansseilla gellikuvioidusta paperista lävistettyjä lehtiä. Tekstin leikkasin kirjasta ja värjäsin taustan puuvärillä vihreäksi. Reunoilla on kullanväristä akryylimaalia.
ATC taisi olla nimeltään "Kultainen koti". Taustapaperin tein workshopissa elokuisessa Tampereen  ATC-korttivaihtotapaamisessa. Siinä liimasimme ensin paperisilppua pohjapaperille, joka sitten pohjustettiin gessolla ja värjättiin maaleilla tai leimaten. Omaan tuotokseeni liimasin mukaan stanssausjämäpapereita, joiden kuviot tulevat hienosti esiin valmiista paperista. Vahvistin niitä vielä tässä kortissa kultaisella geelikynällä. Lisäsin taustalle myös valkoisia geelikynäkoukeroita, kullanväristä reikäharsopaperia, keltaisesta paperista lävistetyn lehden ja mainoksista leikattuja kasveja. Sienen leikkasin kuviopaperista, sammakon lehdestä ja linnun irrotin leikekuvavihkosta. Perhosen leikkasin taas irti kuviopaperista ja kiinnitin sen siivet koholleen. Teksti on vanhasta runokirjasta. On siellä vielä nauha ja koristetimanttikin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!