15.11.2020

Pöllö ATC-sarja

I made a series of ATC:s with owls using my scrap paper strips together with texts from an old book and images of owls, mostly from magazine advertisments. These go to our vintage challenge with the theme "stories of winter nights".

Tällä kertaa Koukussa Kortteihin -vintagehaasteessa on teemana "Talvi-iltain tarinoita" ja halusin osallistua muulla kuin joulukorteilla, joten julkaisen DT-työnäni nämä hiljattain valmiiksi saamani ATC:t, joissa on tarinoita pöllöistä. Toisissa korteista on enemmän vanhan ajan tunnelmaa kuin toisissa, mutta halusin julkaista nämä silti sarjana

Kaikissa korteissa on silppusuikaleista kootut taustat. Pöllöistä suurin osa on aikakauslehdistä leikattu. Käytän todella harvoin tekstejä korteissani, joten haastoin nyt ihan tietoisesti itseni etsimään kullekin pöllölle sopivat lauseet vanhasta kirjasta.
(Vaihdettu.) 1/6 "Hän katsoi". Alimpien suikaleitten rajalla on kahta ruskeaa narua.
(Vaihdettu.) 2/6 "Kirkas ja läpitunkeva". Toiseksi ylin suikale on mustalla leimattua paperia, ja sen alla oleva reunakuvion pätkä on raaputuskuva. Alhaalla musta ohut nyöri.
3/6 "Tummat silmät vaihdettu. Alimmassa paperissa on kimalleraitoja ja sen yläreunassa kulkee kiiltävä punainen nyöri.
(Vaihdettu.) 4/6 "Pöllömäisen näköinen". Tämä kortti odotti tekstiään pisimpään, ja olin aivan riemuissani siitä, minkälainen lause selailemastani kirjasta lopulta vastaan tulikaan! Oikean yläreunan kuviointi on tehty sabluunan läpi kivitehosteaineella, jota oli Lidlin akryylimaalipaketissa. Samaa ainetta on kahdessa seuraavassakin kortissa.
5/6 "Koukkunokka" vaihdettu. Tämän kortin keskimmäinen suikale on Varalusikan teippiä ja poikittainen suikale kimaltelevaa kuviotarranauhaa.

6/6 "Likinäköinen" vapaana. Pöllö on korttikuviopakkauksesta ja ylin paperi muita paksumpaa kartonkia, jonka reuna oli leikattu kaarevaksi, joten ohuin kuviopaperisuikaleista näkyy vain pieneltä alueelta sen alta.

Tervetuloa mukaan talvi-iltain tarinahaasteeseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!