3.2.2021

Kortteja 2020: lapsia ja tekstejä

The background of these cards was made following the instructions we got on a workshop in autumn: paper scraps are glued on paper, covered with gesso and coloured or stamped on. I also added some details with stencils and structure paste, gelly roll pens and stickers for instance. For the ATC's I used images of children in a row, matching texts from books, ribbon and pearls.

TJK-haasteessa kysellään nyt ystävien perään, joten osallistun näillä syksyllä valmistuneilla ATC:illani. Kaikki kortit on vaihdettu yksitellen. Sarjan nimi on "Juhlavieraita" ja numerot 1-5, tässä järjestyksessä.

Taustat korteille tein Tampereen suurvaihdon työpajassa opetellulla tekniikalla: paperille liimataan sekalaista silppua (mukaan lukien stanssausjämäkuvioita), peitetään gessolla ja värjätään tai leimaillaan. Lisäsin kortteihin yksityiskohtia myös struktuuripastalla tai embossausmusteella maskin läpi, geelikynillä piirtämällä, tarroilla, teipillä jne. Korttikuvat olen saanut Vikeltä ja tekstit leikellyt kirjoista.

 1. Nauhan ja lasten lisäksi laitoin tähän korttiin metallisen teepannun ja toiselle tytölle rusetin sekä toisen tytön pään päälle sihdattuun taustapaperin kruunuun kolme timanttia. Harmaa helmi kulmassa ja reunoilla gessoa.

2. Tällä kertaa nauha on vaaleansininen vaaleanpunaisin kuvioin. Koristeina siniharmaa helmi ja valkoinen stanssausjämälehti, reunoilla gesso. Teksti sopii minusta erinomaisesti lasten ilmeisiin.

 
3. Mustavalkoinen nauha, musta helmi ja reunamaali. Alhaalla näkyvät suukot ovat tarroja, joissa on läpinäkyvä pohja.

 
4. Tämän kortit lapset ovat pienempiä, joten nauhakin on kapeampi. Alakulmassa kuvioteippiä, helmi siniharmaa ja reunoilla lilaa metallihohdemustetta. Tähtitarra ylhäällä.
5. Oikeanpuoleisen tytön vierestä oli leikattu henkilö pois, joten puuttuvan reunan peitoksi laitoin keltaisen pitsin. Myös helmi on keltainen. Tytön hiuksiin laitoin pinniksi kynsitarran. Reunoilla gesso.

1 kommentti:

  1. Voi miten ihana korttisaraj! kiitos osallistumisesta haasteeseen ja onnea arvontaan!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!