3.2.2021

Kortteja 2020: ihmis-ATC:itä

These ATC's with people were made from the same postcard ad images as the animal cards of my previous post.

Näissä ihmiskorteissa käytin samoja korttimainoskuvia kuin edellisen postaukseni eläin-ATC:issä. Vaihtotilanne kuvien alla.

"Onnenpäivä" on vapaana. Taustalla kuviopapereiden lisäksi lehtikuvaa, gellikuvioitua paperia ja washiteippiä. Hiukan lisäsin kullanväristä geelikynää liian leveäksi jääneisiin rakoihin. Kissa on nappi, josta irrotin kannan. Muissa kulmissa rusetti, sirkkarengas ja kullankeltaisia sydämiä. Reunat raikastin mintunvihreällä akryylimaalilla.

 
"Irmeli" on vaihdettu. Kuviopaperisuikaleiden alla on suikale hiekkakuvioista aikakauslehden kuvaa. Lisukkeina valkoista nauhaa, beigeä pitsiä, stanssattu kiekura, kukkia ja sadepisaran näköinen pyöreä puolitimantti. Oikeassa yläkulmassa on musta salmiakinmuotoinen sirkkarengas, josta roikkuu langassa sateenvarjoriipus muutaman helmen kera. Reunoilla tummansinistä akryylimaalia.
 
"Veikko" on vapaana. Taustapaperi on akryylimaalitelan puhdistuspaperia,jossa toistuvat hauskasti kuvan villapaidan sävyt. Ylhäällä on leveä pitsi, jossa toistuvat kuvan valkoiset kukat. Kulmaan laitoin lintukuvioisen napin. Alareunaan solmin luonnonnarua. Sen yläpuolella on kapea suikale revittyä vaaleanvihreää lakanaa ja timanttirivistö, jollainen on myös Veikon vasemmalla puolella.

 
"Einon puutarha" on vapaana. Taustalla on vain yhtä kuviopaperia, mutta pistelin siitä yhden kukkasen kuvan alle jäävästä osasta irti ja kiinnitin sen osittain kuvan päälle kortin vasempaan reunaan. Alareunaan leikkasin kukkaboordin leikekuvavihkosta ja ylös perhosen kuviopaperista. Lisäsin vielä ylös punaisen timantin ja nurmikolle muutaman kynsitarrakukkasen. Kortin reunoilla hopeanväristä maalia.
 
(Vaihdettu.) "Höytyviä puhaltelemassa". Kuvan revin irti paperista, jonka olin taittanut terävästi haluamastani kohtaa saadakseni suorat revityt reunat. Taustan yläosassa on telanpuhdistuspaperia ja alhaalla kuviopaperia, niiden rajalla läpikuultava lila pilkkunauha. Ylös laitoin pitsin ja alas kaksi stanssattua höytyväkasvia. Reunoilla hopeanväristä maalia.
(Vaihdettu.) "Ella ja vasikka". Kortin värit eivät ole niin vihertävät kuin kuvassa vaan puhtaamman vaaleansiniset. Koristeina kortissa on sirkkarengasreiästä riippuva helmiriipushärpäke, pieniä kukkatarroja ja stanssattu miniperhonen, jonka toinen siipi on kohollaan. Reunoilla hopeanväristä mustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!