15.3.2021

Kirjailua vintagehaasteeseen

My DT work with "Embroidery" for our vintage challenge. I used materials from a die cut block of Studiolight, because this baby card has a background paper with printed stitches. I added some simple stitches on the edges of the heart on the upper right corner, too.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa kaivataan nyt kirjailua. Käytin DT-kortissani Studiolightin leikekuvavihkosesta löytyneitä vauvakortin aineksia, koska taustapaperin kuvioiden vaihtumiskohtiin on painettu ristipistoja.

Käytin neliosaiseksi painetusta 3D-vaunukuvasta vain kaksi kerrosta, mutta kiinnitin niistä molemmat korttipohjaan kohotarrapaloilla syvyysvaikutelman luomiseksi. Lisäsin vaunujen taakse pienen kupinaluspaperin ja koristeiksi laukun kulmaan valkoiset paperikukat, joiden keskustoihin laitoin mintunvihreät kuviolävistimellä tehdyt lumihiutaleet ja vaaleanpunaiset nappihaaraniitit. Ruskeanpunainen lehti takana on myös lävistetty. Kortin yläkulmat koristelin naruun solmitulla nutturiipuksella ja leikekuvasydämellä, jonka reunaan kirjoin muutaman yksinkertaisen piston paksuhkolla langalla. Onnitteluteksti on toisesta Studiolightin vihkosta peräisin, mutta sopii värimaailmaan. Alas vasemmalle liimasin vielä ruusunapin. Pitsinpätkän lisääminen vaunujen vasemmalle puolelle oli hätäratkaisuni liimasotkun peittämiseen. Yleensä käytän liimaa aika vähän, mutta tässä kuvassa oli paljon pyöreitä paloja, joiden taakse on tylsää viritellä kaksipuolista teippiä, joten sitten roiskui rapatessa. Pohjapaperin reunat ressasin ja värjäsin ruskealla musteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!