10.3.2021

Kortteja 2020: kauheat kolikot

Some ATCoins with darker themes. The images are from T-shirts in a clothing magazine.

Tein EMP:n vaatekuvaston t-paitojen kuvista muutaman synkemmän kolikon samalla, kun kokosin näitä Gothic arch -halloweenkortteja. Korteista kaksi alimmaista vaihdettavissa.

"Pirskatti"-kissan (vaihdettu) taustalla on kaavapaperia, johon olin puhdistanut akryylimaalitelaa gellipainannan lomassa. Ohut paperi oli mennyt paikoitellen laskoksille telatessa, ja nyt kolikkopohjaan kiinnitettäessä osa taitoksista aukesi. Näihin tyhjiin uriin painelin mustalla tussilla pisteitä, joista tuli jänniä polkuja. Koristeiksi lisäsin tähtitarroja läpinäkyvällä taustalla ja kalanruotoriipuksen. Reunoille pyyhin mustaa maalia.

"Himskatti"-kissalla (vaihdettu) on samanlainen tausta kuin Pirskatilla. Tällä kertaa tähdet ovat liimattavia kimaltavia pulleita kangaskuvioita. Metallisen sudenkorennon värjäsin kynsilakalla harmaanvalkoiseksi.

"Pimeyden keiju" -kolikon tausta on myöskin telanpuhdistuspaperia, mutta tässä vahvemmassa paperissa maalikerrostumia oli tullut niin paksusti, että pintaan oli tullut hiekkaa muistuttava röpelöinen tekstuuri. Lisäsin korttiin sinne tänne Stickles-kimalleliimaa tuomaan valoa. Koristeiksi laitoin paperi- ja timanttikukkia(, joiden sävyero ei luonnossa pistä yhtä pahasti silmään kuin kuvassa), paljettilehtiä sekä muutaman heteen.

"Pääkallo"-kolikon kuva on stanssattu irti lehdestä ja reunoja on tummennettu musteella. Tausta on hohtavaa mainoskartonkia, lisukkeina samettipintainen kukka haaraniittikeskustalla, tarralehdillä ja -kukilla, kuvionauhaa, pitsiä ja mustia helmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!