29.3.2021

Kollaasihahmoja

I started this year's crafting with collage characters made using magazine ad clips, with matching texts from old books. These three cards, a skinny and two ATC's, all have parts of one single cat in them.

Aloitin vuoden 2021 askartelut lehdistä leikatuilla kollaasihahmoilla, jotka saivat oheensa tekstit vanhoista kirjoista. Näissä korteissa on yhteisenä nimittäjänä yksi ja sama mainoskissa. Kaikki ovat vaihdettavissa.

"Maailman keskipiste" on skinny. Taustan raitakartonkiin en lisännyt muuta kuin hentoa harmaata leimailua ja soirot läpinäkyvää lilaa verkkoharsoa. Kissan vartaloon lisäsin ihmisen kädet, suun, nenän ja silmät. Korviksi otin perhosen siivet ja hattuna on kaunis kahvikuppi. Kulmat kortista pyöristin ja reunat musteutin.
"Tavallaan" -ATC:ssä kissan pää sai ihmisen silmät ja vartaloksi kangaspintaisen kuohuviinipullon, jolla oli jo valmiina kaulahuivi. Hatun virkaa toimittaa rakennuksen katto, ja siivet lainasin Bacardin mainoslepakolta. Osaa ääriviivoista korostin valkoisella geelikynällä. Taustana on gelliprintti ja koristeena sininen sirkkarengas. Reunoilla mustaa mustetta. 

"Nuorempi sukupolvi" -ATC:hen käytin kissalta silmät. Kasvojen alaosana on lapsen kasvot ja yläosana huopainen koristehattu. Mariskoolimekkoon lisäsin vaihdikkaat kädet ja jalat. Tausta on telanpuhdistuspaperia, johon embossasin kirkkaalla musteella koko pinnalle sahalaitaraitaa, joka erottuu kuvassa hädin tuskin. Reunoilla on hopeanväristä mustetta ja koristeena prosenttiääriviivatarra.

Tässä vielä kaikki kortit rinnakkain. Sieltä sen palasina olevan kissan hahmottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!