25.9.2022

ATC:itä Craftaamoon

I've made some more ATC's for a crafters' meeting next weekend. These four in old times' style.
 
Osallistun ensi viikonloppuna Craftaamo-askartelutapahtumaan ja olen ahkeroinut lisää ATC:itä vaihtorinkiä varten. Ensimmäisissä vanhan ajan tyyliä.
 
(Vaihdettu.) "Onni mukananne" ja "Vaikka ette tiedä siitä" jakavat yhteisen taustan perhosineen, mutta vaihdoin ne silti erikseen. Perhonen on Vivi Gaden ja taustapaperi Gelli Platella ruutupaperille painettu. Naishahmot olen saanut vaihdossa ja tekstit leikkasin vanhasta kirjasta. Lisukkeena läpinäkyvältä tarra-arkilta leikattuja pikkuruisia sinisiä timantteja.
(Vaihdettu) "Turha kosinta" lähti liikkeelle tuosta kokoamastani taustasta, jossa on kuvioteippiä, -paperia ja kirjansivun paloja. En lopulta halunnutkaan peittää tuota alakulman kirjamainosta, joten jätin sen pääkuvaksi ja lisäsin vain koristeeksi kangassilpuista ja napista kootun kukkasen, jonka olen saanut vuosia sitten korttivaihdon yhteydessä. Kukan alle laitoin sinioranssista paperista stanssaamiani tammenlehtiä.
 
(Vaihdettu) "Henriikka"-kortin teksti on Uudenkaupungin murteella kirjoitetusta kirjasta ja hahmo vaihtokuoresta saatu. Hahmon ääriviivoja varjostin hennosti lyijykynällä. Ylempi taustapaperi on kuviopaperia ja alempi kuvioitu Gelli Platella. Kahvikuppileike sopi teemaan. Yläkulmassa ruskea helmi ja reunoilla kuparinvärinen muste.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!