15.9.2022

Postia valkoisilla pilkuilla

White dots for our vintage challenge. 3D-image from Morehead.

Valkoisia pilkkuja Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen. Vähitellen alkaa olla aika lailla takki tyhjänä sekä vintagehaasteen pyörittämiseen että varsinkin Koukussa kortteihin -yhteisön ylläpitämiseen. Tein näemmä ensimmäisen DT-korttini KK-vintagehaasteeseen juuri tähän aikaan vuodesta vuonna 2013, joten onhan tässä vuosia vierähtänyt. Olen tykännyt siitä, että DT-pestin myötä tulee ainakin kerran kuussa edes yksi kortti askarreltua, mutta aika aikaansa kutakin. Askartelua en jätä, vaikka velvollisuuksista aionkin luopua.

Kortin 3D-kuva on Moreheadin. Sen takana oleva neliö on leikattu kuviopaperin vastakkaisista reunoista, koska juuri reunoissa ja kulmissa on aina hienoimmat kuviot. Yläreunan pallerot ja kaarevat viivat leimasin mustalla musteella ja oikeaan yläkulmaan piirsin valkoisia pisteitä geelikynällä. Pojan ja postilaatikon ääriviivat varjostin lyijykynällä. Neliön ala- ja yläreunojen alle laitoin vastakkaisiin kulmiin suikaleet beigenväristä kreppipaperia ja yläreunaan leimasin vielä pitsin mustalla musteella, jota himmensin leimaamalla tummimman painojäljen ensin kortin sisälle.
Taustapaperi on valkopilkkuista ja tuo itselleni mieleen lumisateen. Valitsin myöskin valkopilkkuisen kuvionauhan alareunaan. Postiteemaa jatkavat Sinellistä ostettu lasikupuinen postipäiväysleima ja kaareva postileima sen alla. Taustapaperin reunat käsittelin harmaalla musteella. Tervetuloa mukaan haasteeseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!