28.9.2022

Taideteos-ATC:t

These ATC's started from images of well-known pieces of art. I always feel a bit quilty to start altering them, but in the end I'm happy I did it.

Tuleekos blogituttuja lauantaina Craftaamoon? Nähdään ehkä siellä! Nämä kortit on tehty tunnettujen taideteosten kuvista. Alkuun minulla on aina vähän syyllinen olo, kun kajoan niihin, mutta lopputulos ilahduttaa silti. Kaikki vaihdettu.

"Mona Lisan myöhäisemmät vaiheet" on kokonaan kollaasitekniikalla viidestä lehtikuvasta tehty. Teksti vanhasta kirjasta. Leimasin tekstin päälle kiekuraa kullanvärisellä musteella, jolla myös reunat on käsitelty.

"Virginie" on tehty Albert Edelfeltin maalauksen kuvasta suikaletaustalle. Rajasin kuvan mustalla nauhalla, johon pujotin muovisen helmisydämen. Reunoilla mustaa mustetta.
"Kuoleman puutarha" Hugo Simbergiltä sai taustalleen gellipainetun paperin ja koristeeksi muutaman stanssatun kiekuran ja pitsikukan sekä leimailua tapestry-kukkasilla. Reunoilla ruskea muste.

"Haavoittunut enkeli" samalta taiteilijalta tulee jatkoksi tähän sarjaan, kunhan se valmistuu. Minulla on vielä ratkaisematta, mitä teen kuvan ison koon suhteen, eli tuleeko kortista skinny, vai saanko ATC-kokoon mahdutettua muutakin kuin teoksen kuvan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!