1.3.2010

Ensimmäinen leimasinkuvakorttini

Koska "kaikki" tuntuvat nykyään tekevän kortteja väritetyistä leimasinkuvista, piti minunkin tietysti ostaa muutama siihen käyttöön sopiva leimasin viime marraskuun Tampereen kädentaitomessuilta. Seepianruskealla leimattuja ja akvarellikynillä väritettyjä kuvia on odotellut luonnoslehtiössä jo jonkin aikaa, mutta viime viikolla sain vihdoin ensimmäiset korteiksi asti. Tämä ihka ensimmäinen on ihan yksinkertainen kortti Magnolian enkelikuvasta ja toisen tein Motivetin haasteen mukaan saadakseni vähän omaperäisempää sommittelua korttiin.
Ympyränmuotoiseksi leikatun ja keltaiseksi väritetyn kuvan taustan takana on valkoinen kupinaluspaperi, ja Askartelukerhon nauhaan on pujotettu rautalangalla Tiimarin helmipaketista metallinen kukkahelmi. Himmeänpunaista korttipohjaa ruskistin vielä reunoistaan ruskealla musteella. Ei siihen kortintekoon aina tarvikaan käyttää montaa tuntia:) 
Viime viikko oli minulle erikoisen tuottelias, sillä sain valmiiksi kaikkiaan neljä korttia! Kaksi niistä on tilaustyönä tehtyjä vintagehääkortteja, joita en voi vielä julkaista, mutta joista olen aika innoissani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!