20.3.2010

Hääkortin saa vihdoin julkaista!

Paljon onnea päivän hääparille! Tällaisen kortin tein tilauksesta, kun vintagea toivottiin.Kuva on netistä tulostettu ja lisäsin siihen muutaman timantin, kynsilakkaa morsiuspuvun kaula-aukkoon ja ruskeaa mustetta reunoihin ja tummiin kohtiin. Jos muutkin ovat joskus miettineet, miten toimisi sokerireunus kortissa, niin tämän kuvan yläkaaressa sellainen näkyy; en tosin suosittele, koska sokeri rapisee helpommin pois kuin oikeasti askarteluun tarkoitetut hileet.
Kuvan alareunassa on Fiskarsin boordilävistäjällä tehty pitsi, johon lisäsin askarteluhelmiä ja oikea pitsi, joka kiertää kortin alareunaa taakse asti. Yläreunan nauha on hapsutettua lakanakangasta, joka myös jatkuu kortin takana. Tekstitagi on Tiimarin hääalbumipaketista irrotettu ja ruskealla musteella vanhennettu. Ihanasti vanhahtava taustakartonki on skräppipaperia messuilta. Kortin sisäsivuilla on vaaleanruskea kruunutapetti ja takasivun keskellä pieni pala vanhennettua karttaa Lemmenjoen seudulta, jonka keskellä leimattu ja leikattu avain.

Pohjoisessa satelee lunta. Saa nähdä, minkälainen ilma on huomenna, kun pitää ajella kotia kohti. Autossa menee koko päivä, mutta on tämä aina sen arvoista! Löysin muuten ne vanhat kiiltokuvani, niitä on kuusi albumillista. Hauskaa, miten nyt pitää eniten arvossaan juuri niitä enkeli- ja kukkakiiltokuvia, jotka silloin ala-asteella keräilyaikaan olivat kaikista tylsimpiä, ja silloiset suosikit eläinkiiltokuvat todennäköisesti jäävät tässä "uudessa aallossa" käyttämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!